logo
Imprimir
18-12-2018 | 17:22hs
•BAIX EMPORDà

Desmantellat un punt de distribució de marihuana instal·lat en un pis ocupat il·legalment a Torroella de Montgrí

El detingut, que té antecedents per delictes contra la salut pública, ha passat avui dia 18 a disposició del jutjat d’instrucció de la Bisbal d’Empordà

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 15 de desembre, a Torroella de Montgrí, un home de 28 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Parlavà (Baix Empordà), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van succeir el mateix 15 de desembre quan el propietari d’un pis, situat a la urbanització Mas Pinell de la població de Torroella de Montgrí, va denunciar l’ocupació del seu habitatge.

Un cop al domicili ocupat els agents van comprovar que de l’interior sortia una forta olor a marihuana. A l’interior van trobar 4834,5 grams de marihuana, 3 segelladores, 4 balances de precisió, 8 caixes d’envasar al buit, sobres de missatgeria urgent i 52 segells per fer enviaments.

Els agents van verificar que efectivament l’immoble havia estat ocupat il·legalment i que, a més, el detingut havia muntat un punt de distribució de marihuana.

Es dona la circumstància que el mateix home va ser detingut el passat mes de desembre com a presumpte autor d’un altre delicte contra la salut pública per fer enviaments de marihuana a nivell internacional per correu ordinari.

El detingut, que té antecedents per delictes contra la salut pública, ha passat avui dia 18 a disposició del jutjat d’instrucció de la Bisbal d’Empordà.
 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/82648_de-mantellatunpuntdedi-tribuciodemarihuanain-tallatenunpi-ocupatillegalmentatorroellademontgri-1.htm