logo
Imprimir
17-12-2018 | 11:28hs
•LA GARROTXA

Sant Joan les Fonts recapta 3.116,84€ per a la Marató de TV3

Una recaptació que ha estat possible gràcies a l’èxit de participació dels més de 250 assistents, els joves organitzadors, l’Ajuntament, el Club Poliesportiu i totes les empreses i entitats que hi han aportat regals i obsequis

L'Associació de Comerciants, el grup de teatre Tres Colades i el grup de joves Els Colats de Sant Joan les Fonts han recaptat 3.116,84€ per a la Marató de TV3 amb les activitats que han organitzat aquest mes de desembre. Al Caliu Nadalenc dels comerciants del municipi (que consisteix en una cagada del tió multitudinària a la plaça major de Sant Joan les Fonts), hi han participat més de 200 infants que han gaudit d'allò més fent cagar el tió gegant, realitzat per l'artista local Vidal Rubió. Així doncs, aquest passat dissabte, gràcies al Caliu Nadalenc s’han aconseguit recaptar 602€. Diumenge, el grup de joves 'Els Colats' han recaptat 2.310,24€ amb la Quina solidària que han organitzat al Pavelló Poliesportiu.

Una recaptació que ha estat possible gràcies a l’èxit de participació dels més de 250 assistents, els joves organitzadors, l’Ajuntament, el Club Poliesportiu i totes les empreses i entitats que hi han aportat regals i obsequis. A principi de mes, el grup de teatre Tres Colades va dur a terme l’estrena de la seva comèdia “El Carrer” que va aconseguir recaptar 204,60€ i també s’afegeixen a la recaptació solidària per a la Marató de TV3 d’enguany.
 
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/82532_-antjoanle-font-recapta311684eurperalamaratodetv3-2.htm