logo
Imprimir
16-12-2018 | 15:45hs
•POLíTICA

Presenten Concepció Veray com a alcaldable del PPC per Girona

Pablo Casado i Alejandro Fernández donen a conèixer els candidats populars de les quatre capitals catalanes

El president del Partit Popular, Pablo Casado, i el president del PPC, Alejandro Fernández han presentat aquest matí Concepció Veray com a alcaldable per Girona en les eleccions municipals de l'any vinent. Ha estat en un acte a Barcelona en què s'han donat a conèixer els candidats a les quatre capitals catalanes pels comicis del mes de maig.

Veray, que és consultora en comunicació, és portaveu del grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Girona des de l'any 2003, a més de coordinadora de comunicació provincial del PPC de Girona des del 2012 i Secretaria de Política Social del PPC. Ha estat Diputada al Congrés de 2011 a 2016, Vicesecretaria d'Acció Social del PPC de 2017 a 2018, Presidenta provincial del PPC a Girona de 2004 a 2007 i Presidenta de Noves Generacions de Girona del 1996 al 2002.

A banda de Veray, en l'acte d'avui també s'ha presentat el nou candidat dels populars a l'alcaldia de Barcelona, Josep Bou, que pren el relleu a Alberto Fernández Díaz. Bou és administrador de les fleques Jaime Bou, una empresa familiar amb 80 treballadors, i lidera des del 2015 l'associació Empresaris de Catalunya, una entitat empresarial independent que defensa el mercat únic, partidària de mantenir Catalunya dins d'Espanya i que vol impulsar l'economia catalana.

José Luis Martín serà el candidat per Tarragona. Regidor des del 2007 al consistori tarragoní, és el primer tinent d'alcalde i regidor de Presidència, Transparència, Govern Obert, Espais Públics i Contractació. És President Comarcal del Tarragonès i membre del Comitè Executiu Provincial i Català del PPC.

Finalment, l'advocat Xavier Palau optarà a l'alcaldia de Lleida. Des del 2014 és Conseller del Consell General i del Departament de Ciències Econòmiques Humanes i Socials de l'Institut d'Estudis Ilerdencs i des de l'any 2015 és Conseller del Consell Rector de Turisme de Lleida.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/82517_pre-entenconcepcioveraycomaalcaldabledelppcpergirona-1.htm