logo
Imprimir
16-12-2018 | 14:41hs
•ESPORTS

La Unió Esportiva Figueres suma un punt molt treballat contra el Cerdanyola

L'equip de Joan Esteva no han pogut encadenar la tercera victòria consecutiva

La Unió Esportiva Figueres ha rascat un punt a Fontetes en un partit complicat i molt intens contra el Cerdanyola. Amb un empat a un, els figuerencs no han pogut repetir els triomfs èpics dels darrers enfrontaments ni sumar la tercera victòria consecutiva, una gesta que encara no ha pogut complir aquesta temporada.

El Figueres ha arribat al camp del Cerdanyola després de dues victòries en l’últim instant contra el Santfeliuenc (3-4) i el Vilafranca (2-1) i amb l’objectiu d'acostar-se a la zona mitjana alta de la taula. Al seu torn, però, el Cerdanyola també arribava en un moment dolç, després de guanyar l’Europa i el Martinenc.

El partit ha arrencat sense ocasions per cap de les dues bandes, fins que al minut 12, després d'una clara oportunitat de Xavi Ferrón, una rematada de cap de Carlos Tena que ha acabat dins la porteria pel local Dani Martí, fent pujar el 0 a 1 al marcador.

El Cerdanyola no s'ha arronsat i ha intentat un potent xut dins l'àrea al 18 que Hostench ha aconseguit refusar. Menys sort han tingut els de Joan Esteva al 29, quan els locals han aconseguit l'empat en una ràpida acció i aprofitant una pilota dins l'àrea que Rubèn Giménez ha convertit en gol. En la recta final del primer temps, el Figueres s'ha defensat amb ordre, però no ha pogut continuar generant perill.

Ja en la segona meitat, el Cerdanyola ha seguit pressionant i ha tancat la Unió al seu camp. A partir del minut 80, els dos combinats han fet aproximacions a la porteria rival, com l'intent d'Espuña per aprofitar la indecisió de la defensa local per quedar-se sol davant de porteria o una perillosa ocasió de Cano en el temps de descompte que Aroca ha aturat. No hi ha hagut sort per cap de les dues bandes, però, i el partit s'ha acabat amb un 1 a 1 molt treballat.

"Volíem els tres punts, però sabíem que el rival ens posaria en dificultats, perquè té un joc molt clar i definit, amb jugadors amb qualitats per fer-ho. Sabíem que hi hauria moments que patiríem. Hem estat mot bé en alguns aspectes en el que el rival és fort i ens ha faltat una mica més de capacitat per fer-los mal", ha assenyalat el míster de la Unió, Joan Esteva, que ha valorat de forma positiva el punt aconseguit. "Ha estat un partit igualat", ha exposat, "jo he felicitat l'equip perquè ha estat un punt molt treballat, un punt per mirar endavant i seguir sumant".

"Entre les nostres qualitats no hi ha el joc directe, el poder contrarestar aquest tipus de joc, i l'equip ha estat bastant bé en aquests aspectes. Ens han creat ocasions en situacions que sabíem que es donarien i a vegades és difícil de trobar-les, però l'equip ha treballat i ho han intentat fins al final, hem tingut les nostres opcions", ha conclòs.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/82515_launioe-portivafiguere-umaunpuntmolttreballatcontraelcerdanyola-2.htm