logo
Imprimir
14-12-2018 | 13:45hs
•ACTUALITAT GIRONA

La festa de la llum Vibra es consolida com a activitat central de la programació de Nadal a Girona

Fins al 5 de gener, la ciutat proposa més de 250 activitats pensades sobretot en clau familiar

Girona ha presentat aquest matí la programació d'activitats de les festes de Nadal a la ciutat. L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l'Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, han donat a conèixer la bateria de més de 250 de propostes per a tots els gustos i totes les edats que inundaran la ciutat fins al 5 de gener.

L'alcaldessa, Marta Madrenas, ha subratllat que "es tracta d'una programació pensada, d'una banda, per arribar a tota la ciutadania, amb múltiples activitats infantils i amb propostes i llums nadalencs que s'han estès per tots els barris; i de l'altra, enfocada a la dinamització econòmica i al comerç local, tan important per la ciutat".

Una de les activitats destacades d'aquestes dates serà de nou la festa de la llum Vibra, que enguany arriba a la segona edició amb més espais de llum, innovació i creativitat que l'any anterior. Concretament, hi haurà fins a vuit instal·lacions que es podran veure entre el 21 i el 23 de desembre, de les 17 a les 22 h. Hi haurà un projecte d'enllumenat arquitectònic al pont de Pedra; l'espectacle d'aigua, música, llum i vídeo El desmai de l'Onyar, a la zona del pont de Sant Feliu; Èter, un somni que va més enllà dels núvols, un fotoreclam multimèdia de grans dimensions i un escenari gegant que juga amb la por a fer el ridícul al parc Central; l'Arxipèlag al Mercat de La Volta de la plaça de l'Assumpció; l'exposició "Foroba Yelen" a la Casa de Cultura, i una revolució LED al Bòlit_Pou Rodó.

A més, el dia 21 de desembre, de les 9.30 a les 14.30 h, la Casa de Cultura acollirà una jornada tècnica on es presentaran els projectes de nova creació del Vibra 2018 i es reflexionarà sobre la importància de la cultura de la llum com a eina d'innovació.

"Les festes de Nadal són un moment per posar en valor els barris de la ciutat i fomentar la cohesió social, però també per donar un impuls a l'economia gironina. En aquest sentit, l'espectacularitat del Vibra, que jugarà de nou amb la llum, l'espai i els colors, actuarà com a reclam turístic i ens ajudarà a consolidar Girona com a destí turístic de Nadal", ha explicat la regidora Glòria Plana Yanes.

Iniciatives com el "Regala i tasta Girona", que tindrà lloc demà, dia 15 de desembre, d'11 a 22 h al carrer del Migdia; el Lleuresport, la Cursa de Sant Silvestre, la pista i el tobogan de gel o la representació d'Els Pastorets són algunes de les propostes que també tindran lloc durant els propers dies. Les activitats infantils i familiars, com ara actuacions musicals, tallers de tions i fanalets, teatre i màgia, o les activitats emmarcades dins la iniciativa "6 museus per Nadal" completaran la programació, que es pot consultar al web www.girona.cat/nadal




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/82438_lafe-tadelallumvibrae-con-olidacomaactivitatcentraldelaprogramaciodenadalagirona-2.htm