logo
Imprimir
13-12-2018 | 19:30hs
•ACTUALITAT GIRONA

CaixaBank es mobilitza per a que més de 21.000 nens en risc d'exclusió social facin realitat una il·lusió aquest Nadal

A la ciutat de Girona hi participen 3 oficines: Store Santa Clara, Store La Creu i Store Sant Agustí

CaixaBank ha posat en marxa l’Arbre dels Somnis, una iniciativa per a que més de 21.000 nens en risc d’exclusió social puguin rebre un regal durant les properes festes de Nadal. L’acció busca mobilitzar de forma massiva als ciutadans per a que juntament amb més de 300 entitats socials arreu de l’Estat, facin realitat una petita il·lusió de les persones més vulnerables de la nostra societat.

A la provincia de Girona participen a la iniciativa un total de 24 oficines situades a 16 municipis: Girona, Roses, La Bisbal d’Empordà, l’Armentera, Torroella de Montgrí, Olot, Salt, Banyoles, Sarrià de Ter, Figueres, Palamos, Sant Feliu de Guíxols, Blanes, Lloret de Mar, Hostalric i Puigcerdà. Totes han penjat a l’Arbre dels Somnis els desitjos formulats per 413 nens i nenes que han fet arribar la seva carta a diverses entitats socials del territori com Càritas, Suara, Soñar despierto, Associació La Caseta Centre Laboure, Fundació Privada Escola Sant Vicenç de Paul, Fundació Esplai Girona.

A la ciutat de Girona hi participen 3 oficines: Store Santa Clara, Store La Creu i Store Sant Agustí.

CaixaBank és plenament conscient d’aquesta realitat, que experimenta diàriament mitjançant el contacte de les seves oficines amb les famílies i les entitats socials. Por aquest motiu, l’entitat desenvolupa una Acció Social pròpia dins del seu model de Banca Socialment Responsable, en la que promou el voluntariat i canalitza accions solidàries com la campanya de recollida de llet de l’Obra Social “la Caixa”.

“L’Arbre dels Somnis no és una iniciativa aïllada; forma part d’una línia de treball del nostre Pla Director de Responsabilitat Corporativa. Aquest articula el compromís de CaixaBank amb la societat i l’entorn en el que operem, destacant en temes com la inclusió financera, la promoció d’accés a l’habitatge, les microfinances o la cultura financera”, afirma el director de Negoci de CaixaBank a Girona, Josep Mª Gonzalez.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/82404_caixabanke-mobilitzaperaqueme-de21000nen-enri-cdexclu-io-ocialfacinrealitatunaillu-ioaque-tnadal-1.htm