logo
Imprimir
10-12-2018 | 14:47hs
•ALT EMPORDà

El 22 de desembre, ruta pels llegats visigòtic i megalític de Roses

L'Oficina de Turisme de Roses ofereix des del passat mes d'octubre el programa "Roses a peu", en col·laboració amb el Parc Natural del Cap de Creus i l'Associació Excursionista Cabirols

"Roses a peu" prossegueix la seva programació de rutes senderistes el proper dissabte 22 de desembre, amb la proposta "Visigòtics i Megalítics". L'activitat és gratuïta i comptarà amb l'acompanyament d'un guia del Parc Natural del Cap de Creus. Les inscripcions ja es poden realitzar a través de l'enllaç inscripcions.roses.cat, o bé personalment a l'Oficina de Turisme de Roses.

L'Oficina de Turisme de Roses ofereix des del passat mes d'octubre el programa "Roses a peu", en col·laboració amb el Parc Natural del Cap de Creus i l'Associació Excursionista Cabirols. Es tracta d'un total de 7 itineraris per diferents indrets i punts d'interès del terme municipal, que dona l'oportunitat de conèixer l'entorn natural, històric i cultural de la població de la mà dels guies del Parc Natural del Cap de Creus i gaudint d'increïbles vistes.

Dissabte 22 de desembre arriba el torn de la ruta "Visigòtics i megalítics" que, amb sortida des del Castrum Visigòtic, oferirà un recorregut circular per descobrir el llegat visigòtic i megalític de la població. L'hora de sortida està prevista a les 9 del matí. Cal dur calçat còmode, aigua i el comprovant d'inscripció.

El programa d'activitats prosseguirà fins al mes d'abril amb les rutes: Masos de Roses (26 de gener), Pic de l'Àliga entre oliveres (16 de febrer) i, tancant el cicle, la ruta pel GR92 des de Cala Montjoi a Cadaqués (6 d'abril).

Les activitats s'han ideat com jornades de descoberta, on els participants poden gaudir de l'experiència i paisatges que ofereix l'entorn de Roses, ampliant al mateix temps els seus coneixements sobre la història i tradicions rosinques, gràcies a les explicacions dels guies del Parc Natural.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/82140_el22dede-embrerutapel-llegat-vi-igoticimegaliticdero-e--1.htm