logo
Imprimir
08-12-2018 | 20:31hs
• OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Take 6 omple el Teatre Principal d'Olot

El concert del grup més guardonat de la història penja el cartell de complet. Ja fa dies que no queden entrades per a Take 6 ni per a la masterclass del director artístic de Broadway a Capella, Gerard Ibañez

Take 6 ha actuat al tercer dia de VEUS. El grup més guardonat de la història: amb deu premis Grammy, deu premis Dove, dos NAACP Image, un Soul Train i alguns reconeixements més, ha arribat aquest dissabte a Olot per interpretar el seu nou disc, Iconic. La formació nord-americana ha actuat aquest vespre al Teatre Principal amb totes les entrades venudes des de fa dies. Són el cap de cartell de VEUS 2018 i l'espectacle que més expectació ha generat.

El festival també ha omplert totes les places disponibles per a la masterclass que aquest matí ha anat a càrrec de Gerard Ibáñez, director artístic de la companyia Broadway a Cappella. Després de l'estrena de l'espectacle musical d'ahir al vespre al Teatre Principal que gairebé va penjar també el cartell de complert, el grup s'ha encarregat del taller de dansa vocal i dansa que de les 11 a 14h a la sala El Torín han seguit una quarantena de persones.

VEUS 2018 ha dedicat les tardes a les formacions locals. La nova coral de l'Orfeó Popular Olotí, la Corfeó Enssemble Vocal, ha ofert el seu repertori de Nadal al costat de la cúpula interactiva de la Fira del Pessebre instal·lada a la plaça Major. A continuació, la música s'ha traslladat a l'espai d'activitats familiars de la plaça del Carme, amb dos mini-concerts de cors infantils d'Olot: El Cor Kora, de l'Escola Pia d'Olot i el Cor Gaia.

Bernard Massuir tanca la programació d'aquest dissabte de VEUS. A les 23.30h a la sala El Torín, Massuir presenta l'espectacle Salto Vocale, creat a Marchin (Bèlgica) però que convida als espectadors a viatjar des del Brasil fins a Àustria en una atmosfera acollidora, divertida i càlida a l'última de les sessions golfes del festival VEUS.

La d'aquest 2018 és la tercera edició del Festival VEUS que ha començat aquest dijous i durarà fins demà diumenge. L'organitza DinàmiG, té el suport de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i hi col·laboren la Federació Catalana d'Entitats Corals i La Vanguardia.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/82087_take6ompleelteatreprincipaldolot-2.htm