logo
Imprimir
07-12-2018 | 18:59hs
• OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

El concert infantil de Dreamkids d'aquest migdia ha obert el segon dia de Veus

El grup O Sister!, protagonitzarà la segona nit golfa del festival amb la participació de balladors de swing

El segon dia de VEUS ha començat amb el concert de Dreamkids. L'espectacle infantil ha omplert de música i gent el Firal Petit. Temes clàssics de gòspel i un repertori amb cançons extretes de musicals com Sister Act, passant per temes de grups de rock català com Txarango, cançons infantils com Frozen, i altres èxits internacionals d'artistes com Bruno Mars o Justin Bieber també han sonat aquest migdia en aquesta activitat del festival de grups vocals de Catalunya.

A la tarda, el Cor Cantabile i el Gospel Cor Garrotxa han estat els encarregats dels miniconcerts del segon dia de VEUS. Les corals s'han instal·lat al pati de l'antic Hospital on han interpretat un repertori de cançons de Nadal.

Les grans cançons de Broadway de tots els temps arriben aquest vespre al Teatre Principal d'Olot. Els tretze joves cantants de Broadway a Capella ofereixen avui a Olot aquest espectacle que fusiona el millor de dos mons: la música a cappella i el teatre musical. Demà el grup oferirà una masterclass que ja ha posat el cartell de complert. De les 11 a les 14h, a la Sala El Torín una quarantena de persones participaran del taller vocal i dansa, que té llista d'espera.

La segona nit de VEUS arriba de la mà d'O Sister!. Aquest grup de swing que recrea l'edat d'or del jazz vocal fa un homenatge a les formacions dels anys vint i trenta dels Estats Units. La banda neix a Sevilla l'any 2008 en format trio fins a arribar a l'actualitat amb un sextet de swing vocal, seguint el recorregut des de The Boswell Sisters fins a Ella Fitzgerald. Si voleu seguir la música d'O Sister! i l'actuació de parelles que ballaran swing, aquest vespre a les 23.30h teniu una cita a la Sala El Torín.

Per demà, VEUS ha programat el concert de Take6, el grup a capella més guardonat del moment, que arriba a Olot amb totes les entrades venudes en el seu únic concert a l'Estat. La d'aquest 2018 és la tercera edició del Festival VEUS que ha començat aquest dijous i durarà fins diumenge. L'organitza DinàmiG, té el suport de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i hi col·laboren la Federació Catalana d'Entitats Corals i La Vanguardia.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/82060_elconcertinfantildedreamkid-daque-tmigdiahaobertel-egondiadeveu--2.htm