logo
Imprimir
07-12-2018 | 09:04hs
•ACTUALITAT GIRONA

Els espais joves de Girona presenten la nova programació d'hivern amb una setantena d'activitats

Dilluns que ve, dia 10 de desembre, s'obriran les inscripcions per participar a les propostes de L'Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove

Dilluns que ve, dia 10 de desembre, s’obriran les inscripcions de les activitats que s’han programat a L’Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove entre els mesos de gener i març de 2019. Es tracta d’un total de setanta propostes sumant cursos, tallers, xerrades informatives, jornades, cinema, debats, divendres lúdics, concerts i mostres artístiques entre altres.

 L’Estació Espai Jove se centra bàsicament en donar eines al jovent per afrontar amb garanties aquells moments en què han de prendre decisions transcendents per al seu futur. En aquesta línia s’han presentat diferents activitats com la novena edició del cicle de tallers de mobilitat internacional “El Rodamón”, el tercer cicle d’orientació formativa “Camins” i altres propostes com són les aules d’estudi per a alumnes de batxillerat  o els grups de conversa de diferents idiomes.

 Cal destacar que el 22 i 23 de març es  realitzarà a la ciutat l’EDhack Krea Girona, una hackató que neix amb l’objectiu de convertir-se en una gran experiència col·lectiva, un laboratori d’innovació on els participants construiran solucions a reptes educatius i culturals de la ciutat.

 Els Químics Espai Jove organitzarà novament una extensa oferta formativa de cursos i tallers. Cal destacar-hi però projectes com la Ràdio Atòmica o Unity, una nova proposta que girarà entorn a la cultura hip-hop. Pel que fa a la formació, Els Químics oferirà novament tallers d’èxit escolar i orientació acadèmica.

 Per la seva banda, El Güell Espai Jove ha dissenyat diferents accions per fomentar la formació, la participació i l’ocupació dels joves del barri de Santa Eugènia, Can Gibert del Pla i Sant Narcís. Entre aquestes propostes cal destacar les formacions professionalitzadores, un gran nombre de cursos i tallers, activitats lúdiques i esportives, les sortides del grup excursionista jove o l’exposició “Sota Pressió”, una mostra sorgida per facilitar eines per  identificar la pressió social i propiciar la reflexió sobre la presa de decisions en situacions de grup.

Tota la programació d’activitats és gratuïta i es pot consultar a les pàgines web que hi ha a continuació i les inscripcions es podran fer en línia a partir del proper dilluns 10 de desembre:

www.girona.cat/estacio

www.girona.cat/quimics

www.girona.cat/guell




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/82008_el-e-pai-jove-degironapre-entenlanovaprogramaciodhivernambuna-etantenadactivitat--1.htm