logo
Imprimir
05-12-2018 | 14:20hs
• OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Olot a punt per a Veus 2018

El Gospel Celebration de Ramon Escalé obrirà demà dijous 6 de desembre la tercera edició de VEUS

El festival de grups vocals de Catalunya obre demà 4 dies d'activitats i concerts a diferents punts del centre d'Olot. Ja s'han esgotat les entrades per al concert de la formació nordamericana Take 6, el cap de cartell de VEUS, que també ha tancat places per a la masterclass de Broadway a Capella.

Take 6 és un dels grups a cappella més guardonats de la història i aquest any s'ha convertit en el cap de cartell de VEUS. La formació nord-americana actuarà aquest dissabte 8 de desembre a les 20.30 hores al Teatre Principal d'Olot amb totes les entrades exhaurides. El festival també ha omplert totes les places disponibles per a la masterclass que aquest dissabte anirà a càrrec de Broadway a Capella (11 a 14h a la Sala El Torín).

El Gospel Celebration de Ramon Escalé obrirà demà dijous 6 de desembre la tercera edició de VEUS. Una cinquantena de persones s'han apuntat a la primera de les activitats del festival. Es tracta d'un taller dinàmic, engrescador i molt participatiu de cant interpretatiu a l'estil church service que demà, de les 11 a 14h i de 16 a 18h, omplirà la Sala el Torín d'Olot.

Demà a la tarda tindrà lloc una de les novetats d'aquesta edició: la Primera Nadala de l'any. Més de 150 alumnes participaran d'una cantada dirigida per l'Escola Municipal de Música d'Olot. El professor del centre Albert Carbonell és l'autor d'una de les nadales que els escolars interpretaran després dels assajos que han fet aquestes últimes al seu centre i de la reinterpretació d'un dels temes clàssics d'aquest Nadal. La primera Nadala de l'any començarà aquest dijous a les 18h al Firal Petit i comptarà amb la cantant Laura Simó com a solista i la participació d'alumnes de l'Escola Municipal de Música d'Olot, l'escola Malagrida, Sant Roc, Escola Pia d'Olot, l'Escola Verntallat de la Vall d'en Bas i Joan Maragall de Santa Pau).

Quan s'acabi la Primera Nadala de l'any, les corals locals prendran el torn als carrers de la ciutat. La Coral de l'Associació de la Gent Gran que, juntament amb els Amics de les Lletres Garrotxines, presentaran demà a les 19h un espectacle de música i poesia al pati de l'antic Hospital.

VEUS ha programat per demà al vespre una de les propostes internacionals. A les 20.30h al Teatre Principal i amb un aforament reduït es podrà gaudir de la subtil interacció entre les cantants, el so, el públic i el temps de la mà del conjunt noruec, Trondheim Voices.

Com cada any, Veus també té sessions golfes: dijous al Torín arribarà Les Dones de Frank. Mone Teruel, Marian Barahona, Susana Ribalta, Txell Sust i Joan Nito Figueres interpretaran un concert teatralitzat que farà un recorregut per les cançons de Frank Sinatra amb motiu del vintè aniversari de la seva mort.

La d'aquest 2018 és la tercera edició del Festival VEUS que comença aquest dijous 6 de desembre i ha programat activitats fins diumenge 9. L'organitza DinàmiG, té el suport de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i hi col·laboren la Federació Catalana d'Entitats Corals i La Vanguardia.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/81953_olotapuntperaveu-2018-1.htm