logo
Imprimir
05-12-2018 | 12:30hs
•LA SELVA

L'Ajuntament de Tossa llogarà un envelat per fer-hi les activitats de Nadal i de Festa Major

Així es podran posar en marxa les obres en el pavelló municipal

L'Ajuntament de Tossa llogarà un envelat durant més d'un mes per a realitzar-hi les activitats de Nadal i de Festa Major. Concretament, del 21 de desembre al 28 de gener, l'aparcament descobert de l'Àncora, a davant de la Platja Gran, acollirà tant les principals activitats dels dies de Nadal, com el DiverTossa 2019 i les de la Festa Major de Sant Vicenç en un envelat que ocuparà bona part de l'aparcament.

Es tracta d'una superfície de 600 metres quadrats, en estructura d'alumini amb sostre i laterals amb finestra en lona PVC blanca, translucent, impermeable i ignífuga. Disposa també de carpes modulars per a l'entrada principal al recinte i per a protegir el sistema de calefacció.

Els principals motius del lloguer de l'envelat són, per una part, l'activació de les obres que es fan per canviar el terra del pavelló municipal, on feia el DiverTossa; i, per altra part, també evitar les possibles inundacions que es produïen anys anteriors en el terreny de davant del parc de bombers.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/81940_lajuntamentdeto-allogaraunenvelatperfer-hile-activitat-denadalidefe-tamajor-2.htm