logo
Imprimir
01-12-2018 | 22:56hs
•ESPORTS

Victòria molt treballada del Figueres al camp del Santfeliuenc

La Unió aconsegueix el triomf per 3 a 4 gràcies a una darrera jugada que ha decantat el marcador

La Unió Esportiva Figueres s'ha endut avui els tres punts en una victòria molt treballada al camp del Santfeliuenc, en un partit boig que ha vençut per tres gols a quatre. Els locals han remuntat un 1 a 3, però la darrera jugada ha decantat el marcador cap als empordanesos.

El Figueres de Joan Esteva visitava aquesta tarda el camp del Santfeliuenc, que feia quatre partits que no sumava els tres punts i era a només un punt dels alt-empordanesos a la zona mitjana-baixa de la taula. Després d'encadenar un empat i dues derrotes (1-1 contra la Pobla de Mafumet, 2-1 a Sants i 0-3 davant de l'Hospitalet), el fantasma del descens planava sobre els alt-empordanesos, que veien com una victòria era clau per recuperar la calma.

La primera part ha començat sense un clar dominador, amb els dos equips buscant el control del joc. El Figueres, ben situat sobre el camp, ha creat perill, però qui ha encetat la llauna ha estat el Santfeliuenc. David Aroca ha rebutjat un potent xut des de fora de l'àrea però la pilota ha arribat a peus de Pol, que no ha perdonat (26').

Els alt-empordanesos han entomat bé el gol i han seguit acostant-se a la porteria rival. El premi a la insistència ha arribat en el 41' amb una centrada al segon pal que buscava Ferrón i que Èric ha enviat al fons de la seva pròpia porteria. Només tres minuts més tard Canal ha capgirat el marcador i ha aconseguit l'1-2 des de l'interior de l'àrea (44').

El Santfeliuenc ha sortit a la represa disposat a empatar, i a més, el Figueres s'ha quedat amb deu per una segona targeta groga a Xavi Ferrón per protestar. Tot i jugar amb 10, la Unió ha ampliat la diferència en una acció a pilota aturada que Canal ha enviat al fons de la xarxa (57').

Els locals, amb tot perdut, s'han bolcat en atac per entrar en el partit i ho han aconseguit al 71' quan Sani, que havia entrat feia poc, ha aprofitat una passada en profunditat per superar David Aroca des de l'interior de l'àrea. El porter de la Unió tampoc ha pogut fer res en el 82' per aturar una rematada de Romo que s'ha convertit en el 3-3. Quan tot semblava indicar que el partit acabaria en empat, o fins i tot amb victòria local, un contracop del Figueres ha estat culminat per Èric Torres amb un xut ras des de la frontal que ha sorprès Toni i que ha donat el triomf a la Unió al camp de les Grasses, davant uns 400 espectadors.

En acabar el partit, Esteva ha assenyalat que la victòria era un premi després dels darrers partits, amb uns punts importants. El míster ha destacat la feina del combinat en la primera part i que, ja en la segona, la jugada que ha suposat l'expulsió ha estat decisiva pel desenvolupament del matx.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/81766_victoriamolttreballadadelfiguere-alcampdel-antfeliuenc-1.htm