logo
Imprimir
28-11-2018 | 16:20hs
•ESPORTS

Clients de CaixaBank presencien l'entrenament a porta tancada del Girona FC

L'entitat financera és el partner oficial i soci financer en exclusiva del club gironí

CaixaBank, patrocinador premium del Girona FC, ha organitzat una nova iniciativa per acostar el club als seus afeccionats. Mitjançant un sorteig promogut per l'entitat financera entre els clients que disposen d'una targeta CaixaBank personalitzada amb els colors del Girona CF, es va seleccionar als guanyadors que van poder veure un entrenament oficial a les instal·lacions de 'La Vinya' –ciutat esportiva del Girona CF- per viure en primera persona una sessió d'entrenament de futbol d'elit.

Per personalitzar encara més l'experiència, els guanyadors es van desplaçar fins a 'La Vinya' en l'autobús oficial del primer equip. Allà van estar una hora veient la sessió, que era a porta tancada, de forma privada, i en acabar se'ls va fer obsequi d'una pilota oficial del club que els jugadors els van signar. I és que a la conclusió de l'entrenament, els clients van poder trepitjar la gespa i fer-se fotografies amb els futbolistes professionals, amb qui van poder intercanviar impressions mentre els signaven autògrafs.

Per tancar aquesta exclusiva experiència, l'autobús oficial del club va retornar als afortunats guanyadors al punt de tornada

A través d'aquesta acció, CaixaBank segueix apostant pel Girona i la seva afició, amb qui ja ha realitzat altres experiències exclusives com sortejos de samarretes signades, meet&greet amb els jugadors, la possibilitat de saltar al camp a xutar penaltis a la mitja part d'un partit, o que els nens puguin sortir de la mà dels jugadors en un partit oficial de lliga. El següent sorteig de l'entitat es centra en una iniciativa que un guanyador i 4 amics puguin viure el partit de lliga entre el Girona i el Getafe en una localitat VIP de l'estadi el proper 21 de desembre.

CaixaBank, el Banc dels equips de futbol

CaixaBank va conduir fa set anys una estratègia destinada a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya. En l'actualitat, l'entitat financera patrocina 16 equips de futbol de Primera Divisió i 16 equips de Segona Divisió.

A través del patrocini, CaixaBank progressa en la generació de negocis per oferir experiències i avantatges exclusius als seus clients a cada àrea d'influència de l'entitat. L'objectiu d'aquesta estratègia se centra a augmentar el coneixement de la marca, atreure els clients i fidelitzar el client en un entorn cada vegada més competitiu i aprofitar les noves oportunitats de negoci a través del patrocini dels clubs de futbol.

Des del començament del programa, CaixaBank ha venut 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 25.000 nòmines i ha finançat 50.000 abonaments de temporada.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/81558_client-decaixabankpre-encienlentrenamentaportatancadadelgironafc-1.htm