logo
Imprimir
21-11-2018 | 17:50hs
•EL RIPOLLèS

Tancament temporal de la Piscina de Ripoll per reparació

Tot i que la reparació ha permès que les persones usuàries es puguin dutxar amb aigua calenta, el sistema no escalfa suficientment els acumuladors d'aigua, que han d'arribar a una temperatura de 60 graus

A partir de demà dijous 22 de novembre la piscina de Ripoll es tancarà per tal de procedir a la reparació definitiva del sistema que subministra l'aigua Calenta Sanitària de la piscina (l'aigua de les dutxes), a causa del fet que l'actuació provisional portada a terme la setmana passada no ha tingut l'èxit esperat.

Tot i que la reparació ha permès que les persones usuàries es puguin dutxar amb aigua calenta, el sistema no escalfa suficientment els acumuladors d'aigua, que han d'arribar a una temperatura de 60 graus. Això suposa un risc de contaminació a l'aigua que pot derivar en afectacions pels usuaris i usuàries.

Davant aquesta situació i amb la voluntat de garantir el benestar de les persones usuàries i, seguint els consells del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Girona, s'ha pres la decisió de tancar i reparar definitivament aquesta anomalia. La durada prevista de l'obra és d'una setmana. Tan bon punt es reobri la instal·lació, s'informarà a través del web i les xarxes socials de l'Ajuntament.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/81086_tancamenttemporaldelapi-cinaderipollperreparacio-1.htm