logo
Imprimir
16-11-2018 | 07:52hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

La cultura d'avantguarda se cita a Olot amb Nibiru, la primera Mostra d'Art Avançada

Portarà música electrònica, performances i instal·lacions el dissabte 1 de desembre al centre de la ciutat

Olot estrenarà l'1 de desembre la primera edició del projecte Nibiru Mostra d'Art Avançada, un festival de prop de setze hores de durada. La cita impulsada per diverses entitats artístiques portarà al centre d'Olot una dotzena d'artistes per omplir la capital garrotxina de música electrònica experimental, performances, instal·lacions i arts visuals i multimèdia, a més d'un concurs internacional de mapping.

Les propostes es dividiran en tres franges horàries i es repartiran entre la sala el Torín, el Líquid Club i la plaça del Puig del Roser.

Arrencarà de 12 a 7 amb el Vermut Electrònic al Líquid Club, que combinarà música electrònica i un espai de terrassa més relaxat amb música de fons. L'activitat serà gratuïta i comptarà amb les actuacions de Tresky, Ja:dA, D.Zibel i Vicky Groovy.

A partir de les 6 i fins a les 10, a les places del Torín hi ha prevista la Tarda Performativa, una oportunitat per gaudir de performances audiovisuals a l'aire lliure i conèixer d'una manera fresca l'art avançat, també gratuïta. S'hi podran veure tres propostes: poesia electrònica improvisada amb projeccions a la paret de la plaça de braus a càrrec de Nucli; una performance audiovisual i corporal d'Amèbik que tractarà del trastorn obsessiu compulsiu (TOC), i Sala Casca farà una proposta sobre el costat més fosc de les persones. A més, Pulp oferirà música electro-acústica i projeccions.

Li prendrà el relleu la Nit Avançada,
a partir de les 10 a la sala El Torín. Hi actuarà Persus Nine+Loon, que combinarà música i projeccions, Maquinitas posarà el toc lumínic i la cap de cartell serà DJ Tutu, una professional de Sabadell que està actuant arreu del món i ofereix una proposta atrevida que té l'essència de la música avançada en tots els seus aspectes. El festival es tancarà amb una sessió de techno avantguardista a càrrec de Piok.
Les entrades ja estan a la venda per 10 euros de forma anticipada i 12 a taquilla.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/80718_laculturadavantguarda-ecitaaolotambnibirulaprimeramo-tradartavancada-2.htm