logo
Imprimir
15-11-2018 | 08:37hs
•BAIX EMPORDà

2a Edició de la campanya 'Agafa el taxi: torna sa i estalvi' a Platja d'Aro

Hi participen, del 16 de novembre al 27 de gener, sis bars musicals i cinc discoteques

Amb la voluntat de conscienciar i sensibilitzar al conjunt dels ciutadans, però de manera especial els més joves, sobre la necessitat d'utilitzar de manera responsable el vehicle privat durant el gaudi de l'oci nocturn, es desenvolupa a Platja d'Aro la segona edició de la campanya Agafa el taxi: torna sa i estalvi. Durant deu setmanes, tots els divendres i dissabtes del 16 de novembre de 2018 al 27 de gener de 2019, es poden presentar a la parada de taxis de Platja d'Aro a l'Avinguda de Castell d'Aro dos tiquets de consumició validats per dos bars musicals i/o discoteques diferents dels que s'han adherit a l'acció, i aconseguir un val de descompte de 10 euros en el trajecte de retorn.

La campanya pren el relleu a la primera experiència de la passada primavera d'enguany, i és una iniciativa sorgida en el marc del Consell Local de Desenvolupament Econòmic i està impulsada per AROimpulsa · Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro amb el suport i col·laboració del Gremi de Taxistes i de l'Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci de Castell-Platja d'Aro i compta amb el reconeixement de l'Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, fruit del vincle que té l'acció amb el projecte Q de Festa, el segell de qualitat en l'oci nocturn que impulsa l'organisme.

Per difondre la campanya s'han editat 5.000 fulletons informatius, i alhora els taxis participants incorporaran un distintiu per identificar-se. Les previsions apunten a la possibilitat que es puguin fer, com a mínim 150 viatges en el marc de l'acció. Els establiments participants són els bars musicals Assac, Dejavu, Els Secret, Gib's, Skull i Tam Tam; i les discoteques Bamboleo, Be Out, Inox, Malibu i Zsa-Zsa.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/80605_2aediciodelacampanyaagafaeltaxitorna-aie-talviaplatjadaro-1.htm