logo
Imprimir
13-11-2018 | 12:17hs
•LLEIDA

L'Obra Social 'la Caixa' destina més de 80.000 euros a tres projectes d'interculturalitat, inserció sociolaboral i prevenció de la dependència

Més de 2.000 ciutadans de les comarques del Segrià, el Solsonès i el Pallars Jussà, principalment gent gran i persones discapacitades o malaltes de càncer, seran les beneficiàries directes d’aquests ajuts.

Més de 2.000 persones, principalment gent gran, persones amb discapacitat o malaltes de càncer que viuen a les comarques del Segrià, el Solsonès i el Pallars Jussà, a la província de Lleida, seran les beneficiàries directes dels ajuts que l’Obra Social ”la Caixa” destina aquest any a la millora de la qualitat de vida de persones en situació de malaltia, la inserció sociolaboral i la promoció de l’autonomia personal i prevenció de la dependència impulsats per l’Asociación Española contra el Càncer-Lleida, l’Associació Alba i Riuverd Empresa d’Inserció SCCL, que han estat seleccionats en la convocatòria d’Acció Social a l’Àmbit Rural 2018, amb una dotació total de 83.700 euros. Aquesta convocatòria té com a objectiu la millora de la qualitat de vida de les persones en risc o situació d’exclusió social que viuen en el medi rural, principalment menors, joves, dones, immigrants, gent gran i persones discapacitades o amb malaltia mental. En el conjunt de tot l’Estat, han estat seleccionats 36 projectes que suposen una inversió total de 906.800 euros i que tindran com a beneficiàries directes 12.000 persones. A més, els projectes compten amb la participació de prop de 200 professionals del sector i 800 voluntaris.

La convocatòria d’Acció Social a l’Àmbit Rural 2018 forma part del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials que impulsa anualment l’Obra Social ”la Caixa” i que aquest any destina 18,5 milions d’euros a projectes que tenen cura de diferents àmbits,  sempre amb el propòsit d’oferir oportunitats als col·lectius en situació de vulnerabilitat social.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/80448_lobra-ociallacaixade-tiname-de80000euro-atre-projecte-dinterculturalitatin-ercio-ociolaboraliprevenciodeladependencia-1.htm