logo
Imprimir
13-11-2018 | 11:07hs
•LA GARROTXA

El proper dissabte, dia 24 de novembre, la companyia de teatre Tres Colades de Sant Joan les Fonts estrenarà nova obra

"El Carrer" es representarà a les sis de la tarda al Centre Cultural de Sant Joan les Fonts

"El Carrer" és el nom de la nova obra de producció pròpia, i amb text original de Maria Vidal, que estrenarà la companyia aquesta tardor i que tancarà el cicle d'activitats "Viu la Tardor" a Sant Joan les Fonts. En aquesta ocasió la companyia ha volgut centrar-se en la vida a l'entorn d'un carrer i les persones que formen part del dia a dia d'un espai com aquest. Una comèdia de situació on els actors i actrius interpretaran diferents personatges quotidians i propers amb una visió divertida i desenfadada. Les relacions entre vianants, veïns/es, amics/es, es reflectirà en diferents situacions que se succeiran de forma quotidiana. Amb aquesta ja en són tres les obres de producció pròpia amb les que la companyia es presenta a un públic familiar que té ganes de passar una estona divertida i relaxada. 

"El Carrer" es representarà a les sis de la tarda al Centre Cultural de Sant Joan les Fonts. L'entrada és gratuïta i està adreçada a tots els públics. 

Amb aquesta activitat es donarà per tancat el programa "Viu la tardor a Sant Joan les Fonts" que ha tingut una valoració molt positiva per part del públic assistent a les diferents propostes. Des de teatre per adults, passant per petits espectacles a la biblioteca municipal, el balanç ha estat bo i amb ganes de repetir.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/80439_elproperdi-abtedia24denovembrelacompanyiadeteatretre-colade-de-antjoanle-font-e-trenaranovaobra-1.htm