logo
Imprimir
12-11-2018 | 09:04hs
•LA SELVA

La Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners tanca amb un balanç més que satisfactori

Fins i tot alguns dels actes han hagut de penjar el cartell de complet deixant gent a fora, una circumstància que obligarà a l'organització a replantejar alguns formats de cara a l'any vinent

Un tsunami ratafiarie ha envaït Santa Coloma de Farners aquest cap de setmana, i la Festa de la Ratafia tanca amb un balanç més que satisfactori. Riuades de gent han omplert els diferents espais, confirmant que aquesta Festa que arribava a la 37a edició és una de les fires temàtiques més importants de Catalunya. Les més de 50 activitats organitzades han tingut una elevadíssima afluència de públic, incloent-hi les xerrades tècniques i les activitats que requerien inscripció prèvia, que han omplert els aforaments amb més de 500 participants. Fins i tot alguns dels actes han hagut de penjar el cartell de complet deixant gent a fora, una circumstància que obligarà a l'organització a replantejar alguns formats de cara a l'any vinent. També els paradistes han mostrat la seva satisfacció pel bon volum de vendes que han experimentat, gràcies a l'alta freqüència d'un públic molt interessat en les diferents ratafies que s'han ofert aquests dies.

Al mateix temps, destaca el relleu generacional que s'entreveu, amb un sopar de joves amb més de 200 assistents i una gran implicació en l'organització d'una Festa que cada vegada compta amb la implicació de més entitats del municipi. Pel que fa a la cursa de muntanya de la Ratafia que s'ha celebrat avui, ha comptat amb més de 400 corredors que han gaudit d'una jornada extraordinària pels entorns muntanyosos de Santa Coloma.

A banda dels milers de persones que han visitat la Festa de la Ratafia, aquesta ha estat seguida arreu a través del canal Ratafia TV, que ha transmès activitats, entrevistes i reportatges durant tot el cap de setmana. Uns dies en què el bon ambient ha estat present als carrers i places de Santa Coloma de Farners i entre els seus habitants, orgullosos d'una Festa que cada any es supera.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/80331_lafe-tadelaratafiade-antacolomadefarner-tancaambunbalancme-que-ati-factori-2.htm