logo
Imprimir
08-11-2018 | 15:40hs
•EL RIPOLLèS

Quaranta anys de mitja marató a Ripoll

Amb la voluntat de fer més participativa aquesta efemèride enguany i per sisena vegada, es tornarà a oferir la cursa popular Bressol de Catalunya, que té un recorregut de 5 km i que permet que famílies senceres la puguin gaudir

El 18 de novembre del 2018 Ripoll acollirà per quarantena  vegada la mitja de Ripoll, una prova que ha esdevingut imprescindible pel currículum de l’atleta popular.  Durant 4 dècades ha estat puntual cada novembre al calendari runner de Catalunya. És una cursa arbitrada i homologada per la Federació Catalana d'Atletisme i actualment  cronometrada amb xip d’un sol ús. Compta amb un desnivell positiu de 200 metres, la gran majoria dels quals s’assoleixen en la primera meitat del recorregut.

 Amb la voluntat de fer més participativa aquesta efemèride enguany i per sisena vegada,  es tornarà a oferir la cursa popular Bressol de Catalunya, que té un recorregut de 5 km i que permet que famílies senceres la puguin gaudir.  

 L’entrega  de dorsals i bossa de corredor  serà el dissabte 17 de novembre de 17 a 20 h i el diumenge 18 de 8 del matí  a 9:45 h a l’església de Sant Pere, ubicada a la plaça del Monestir.  El tret de sortida de les dues curses serà a la mateixa plaça, a les 10 h la mitja marató i a les 10.15 h la cursa popular.

 Al següent enllaç  http://mitjamarato.cat/  podeu consultar tota la informació referent.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/80193_quarantaany-demitjamaratoaripoll-1.htm