logo
Imprimir
03-11-2018 | 19:58hs
•ACTUALITAT GIRONA

L'Onyar guanya la Festa Major dels Quatre Rius de les Fires de Sant Narcís d'aquest any

La façana de l'Ajuntament de Girona s'il·luminarà de color blau aquest vespre i aquesta nit en honor a l'equip vencedor

L'Onyar s'ha imposat en la segona edició de la Festa Major dels Quatre Rius de les Fires de Sant Narcís. L'equip dels barris de Palau, Pla de Palau, Montilivi, Creueta, Mas Ramada, Font de la Pólvora, Vila-roja i Vista Alegre ha aconseguit 140 punts, 35 més que el segon classificat, el Güell (105 punts) , i 40 més que el tercer i el quart classificats, Ter i Galligants, empatats a 100 punts.

L'estirada de corda d'aquesta tarda al carrer Nou ha culminat les activitats previstes en la competició d'aquest any de la Festa Major dels Quatre Rius, que han inclòs també el primer Campionat de Bitlles Catalanes, la Marató de Donants de Sang, la 4a Cursa de Rutlles o la 7a Baixada d'Andròmines, entre d'altres.

En honor a l'equip guanyador, representat pel color blau, la façana de l'Ajuntament de Girona s'il·luminarà amb aquesta tonalitat aquest vespre i aquesta nit.

La Festa Major dels Quatre Rius és un projecte que es va iniciar en les Fires de Sant Narcís del 2017 i que neix d'una taula de debat conjunta entre diferents entitats de la ciutat i representants de l'Ajuntament amb el principal objectiu de canviar el model de les Fires de Girona fent que esdevinguin molt més participatives. La taula aposta per un model on les entitats i els veïns i veïnes de la ciutat siguin els i les veritables protagonistes de la festa major de Girona, descentralitzant les activitats en la mesura que sigui possible.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/79902_lonyarguanyalafe-tamajordel-quatreriu-dele-fire-de-antnarci-daque-tany-2.htm