logo
Imprimir
31-10-2018 | 20:04hs
•+ NOTíCIES

Èxit de participació en el V Networking Professional d'Ocupació

Networking BR2El president del col•legi gironí, Josep Burgas, representant també del Consell de Col·legi d'Agents Comercials de Catalunya, ha destacat durant la celebració del Networking que el professional de la venda és un dels perfils més buscats per les empreses

Aquest matí s'ha dut a terme a la Fira de Mostres la V edició del Networking Professional d'Ocupació organitzat pel Col·legi d'Agents Comercials de Girona i Comarques. La jornada ha posat contacte a una trentena d'empreses que busquen professionals de la venda per comercialitzar els seus productes o serveis i agents comercials que busquen noves representacions per fer créixer els seus negocis o joves que veuen en el camp de la venda una oportunitat laboral. Hi han participat uns seixanta candidats.

Networking BR2El president del col•legi gironí, Josep Burgas, representant també del Consell de Col·legi d'Agents Comercials de Catalunya, ha destacat durant la celebració del Networking que el professional de la venda és un dels perfils més buscats per les empreses. En aquest sentit ha posat en relleu l'acció col·legial amb la dinamització de plataformes exclusives del sector comercial, amb accés a uns 50.000 agents comercials col·legiats de tot l'estat espanyol. Des del Consell General d'Agents Comercials es gestiona el Portal d'Ocupació i des del Consell de Catalunya, Comercial-jobs.com, amb més de 2.500 empreses registrades. Girona disposa d'una borsa de treball pròpia. El Col·legi d'Agents Comercials de Girona té uns 600 col·legiats. La gran majoria i fins ara són professionals autònoms multicartera.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/79803_exitdeparticipacioenelvnetworkingprofe-ionaldocupacio-1.htm