logo
Imprimir
30-10-2018 | 19:06hs
•BESALú, VILA COMTAL

Dani Lagartofernández assistirà a la IV Tertúlia entre Fotògrafs de Besalux

Organitzada per l'Associació fotogràfica de Besalú, la trobada es farà el dilluns 5 de novembre a Can Tenas

El documentalista i fotògraf Dani Lagartofernández serà el convidat especial de la IV Tertúlia entre Fotògrafs que es celebrarà a Besalú el pròxim dilluns 5 de novembre. La trobada, que tindrà lloc a Can Tenas, comptarà amb la presència d'un autor que toca diverses disciplines. I és que a banda de ser fotògraf, Lagartofernández també és activista, educador i comunicador.

L'Associació fotogràfica Besalux ha volgut que enguany, en la seva 4a edició, Daniel LagartoFernández sigui el fil conductor d'un espai de debat que vagi més enllà de la fotografia. Amb una dilatada experiència sota el braç, el fotògraf barceloní basa la seva obra en remoure consciències i en explicar la realitat a través de la càmera.

Lagartoferández s'ha format i treballat a territoris tan diversos i vius com el Japó, Egipte, Colòmbia, Gaza o el Sàhara Occidental. Actualment ha tornat a casa, i ho fa participant en la trobada de Besalux. El dilluns 5 de novembre, a partir de les 8 del vespre, els amants de la imatge i el públic en general estan convidats a conèixer de primera mà l'obra d'un artista que, com s'acostuma a dir, no deixa a ningú indiferent.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/79715_danilagartofernandeza-i-tiraalaivtertuliaentrefotograf-debe-alux-2.htm