logo
Imprimir
29-10-2018 | 20:08hs
•OPINIó

Manuel Valls

De moment Valls sap que pot congregar una part dels votants constitucionalistes cansats de l'actual consistori barceloní, i incapaços d'il·lusionar-se amb les propostes d'altres forces polítiques no independentistes

Ningú sap avui a qui representa Valls, perquè ningú li ha triat, com tampoc es coneix la composició de la seva possible candidatura. I aquesta pot ser una de les seves debilitats, ja que aquest tipus de plataformes corren el risc de convertir-se en propostes personalíssimes amb poques possibilitats de consolidar-se si no aconsegueixen majoria suficient per governar.

De moment Valls sap que pot congregar una part dels votants constitucionalistes cansats de l'actual consistori barceloní, i incapaços d'il·lusionar-se amb les propostes d'altres forces polítiques no independentistes. Per governar, però, no n'hi ha prou amb oposar-se, cal oferir un projecte per a la societat. Només llavors es podrà saber què aporta Valls a la política catalana i espanyola, i quines persones li donen suport a. De moment, molts la ignorem.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/79636_manuelvall--1.htm