logo
Imprimir
18-10-2018 | 16:16hs
•MOTOR

Garatge Plana posa el Classe C a l'abast de la mà

El concessionari oficial de Mercedes-Benz a la província de Girona disposa de nou unitats d'aquest reconegut model en liquidació durant aquest mes d'octubre

A vegades els somnis, per més bonics i irreals que semblin, es fan realitats. I si la teva experiència onírica t'ha situat al capdavant d'un imponent Mercedes-Benz Classe C, subjectant el seu volant ferm i gaudint d'una conducció elegant, però alhora imponent, potser és hora que obris els ulls per comprovar si això que anheles des del matalàs pot esdevenir tangible.

El concessionari i taller oficial de la notòria marca alemanya a la província de Girona, Garatge Plana, t'ho posa fàcil. La firma ha posat en liquidació, durant l'octubre, un estoc de fins a nou unitats de la seva Berlina Classe C, un vehicle d'altes prestacions que es pot aconseguir a partir de 36.930 euros. En concret, i en funció de les prestacions i característiques de cada vehicle, els preus oscil·len des d'aquest import fins als 41.050 euros. Uns preus, aquests, amb impostos inclosos i vigents fins a l'acabament d'existències.

Disseny esportiu, però refinat

Garatge Plana, amb aquesta promoció, ofereix una oportunitat única de conduir el nou model del Classe C, un automòbil que presenta un aspecte esportiu refinat sense perdre els atributs principals que l'han convertit en un dels cotxes més ben valorats pel món de la conducció. I tot això reforçat amb un confort encara més notori i optimitzat a les noves demandes, amb una tecnologia puntera que no només brindarà un control de les accions més gran, sinó que també potencia el binomi dinamisme-intel·ligència que des de sempre ha lluït aquest model.

Una llarga trajectòria

Amb cinc seus molt consolidades a la província gironina, Garatge Plana és des de fa anys una de les empreses referencials del seu sector al territori. En concret, les seves instal·lacions es troben a Vilamalla, Fornells de la Selva, Mont-ras, Blanes i Olot, des d'on la firma atén els seus clients amb una plantilla àmplia i degudament preparada que ja s'enfila fins al centenar de treballadors.

Tots aquests professionals, que segueixen les indicacions i els estàndards de Mercedes-Benz, són la cara visible d'un ventall de serveis que amb el temps ha crescut i enfortit. I és que més enllà de la venda de vehicles, que poden ser nous o d'ocasió, la companyia també ofereix a l'usuari un servei de reparació de turismes, furgonetes i autocaravanes, així com un servei integral destinat als campions. Aquesta opció, juntament amb altres serveis, es poden consultar al web de Garatge Plana: www.garatgeplana.com




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/78933_garatgeplanapo-aelcla-ecalaba-tdelama-1.htm