logo
Imprimir
16-10-2018 | 19:42hs
•ALT EMPORDà

Voluntaris de 'la Caixa' col·laboren amb la Fundació Sant Vicenç de Paül

En el marc de la segona Setmana Social de CaixaBank d'enguany, 40 empleats de CaixaBank de l'Alt Empordà participen en alguna de les 8 activitats proposades per entitats socials de la comarca

En el marc de la segona Setmana Social de CaixaBank d'aquest 2018, sis empleats voluntaris de l'entitat han col·laborat amb KSAMEU, la secció juvenil de la Fundació Privada Escola Sant Vicenç de Paül. Els voluntaris de CaixaBank han ajudat a atendre als adolescents i joves de 12 a 18 anys, acompanyant-los en la realització dels deures, ajudant-los amb tècniques d'estudi, en la comprensió i l'assoliment de les capacitats bàsiques. Aquesta activitat és una de les 8 programades durant aquesta setmana a la comarca de l'Alt Empordà en el marc de la Setmana Social de CaixaBank, que té com a objectiu que empleats, familiars i clients puguin conèixer, de primera mà, el treball que realitzen les entitats locals vinculades a l'Obra Social "la Caixa".

Els voluntaris de CaixaBank han valorat molt positivament l'activitat, que és una de les que compta amb més participació a Figueres durant la Setmana Social. Les col·laboracions amb les entitats socials de la comarca continuen durant tota la setmana a diversos municipis de l'Alt Empordà com Figueres i La Jonquera. Durant aquests dies, els empleats de CaixaBank, participaran, de forma voluntària, en algunes de les 8 activitats que entitats socials locals han posat a la seva disposició a la comarca i que estan obertes als clients de l'entitat financera que vulguin conèixer les activitats que es realitzen gràcies a l'ajuda de l'Obra Social "la Caixa". Les entitats que col·laboren amb la Setmana Social de CaixaBank a l'Alt Empordà són: la Fundació Privada Asil Vilallonga, Bernat Jaume, Creu Roja la Jonquera, Associació Ajuts Malalts Alzheimer i Fundació Tutelar de l'Empordà.

La Setmana Social es duu a terme entre els dies 15 i 21 d'octubre a la Direcció Territorial Catalunya de Caixabank, que inclou les comarques de Girona, Tarragona, Lleida i de la Catalunya Central.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/78785_voluntari-delacaixacollaborenamblafundacio-antvicencdepaul-1.htm