logo
Imprimir
15-10-2018 | 13:19hs
•ESPORTS

Beagle i Korrigan es fan amb la victòria en la Regata Marítim – Sóller de 98 milles

Joan Balaguer amb tripulació, i Roger i Montse A Dos (grup 3-4), guanyen la regata organitzada pel RCMB i el Club Nàutic de Sóller puntuable pel Campionat Catalunya Creuers amb tripulació, Solitaris i A Dos ORC Altura

Aquest passat pont d’octubre ha tingut lloc la Regata d’Altura dins calendari ARAM i FCV entre Barcelona i Sóller. La regata puntuable  per iots de la classe creuer tripulació, Solitaris i A Dos, amb un recorregut de prop de 100 milles nàutiques va comptar amb una flota de 6 creuers en categoria solitaris, 11 en categoria A Dos (repartits en dos grups) i 8 embarcacions amb tripulacions. Una flota de 30 creuers que varen prendre la sortida dijous dia 11 a les 15:30 hores.

Dos varen ser el s representants blanencs i ambdós varen pujar al podi com a guanyadors. Joan Balaguer (KORRIGAN) a la categoria tripulació, va invertir una mica més de 18 hores en recórrer les 98 milles del recorregut, dos hores abans que el segon en arribar del seu grup, el GILOLO del RCMB. Pel que fa al BEAGLE de Roger Ferrer, que competia en el grup 3-4 en la categoria A-Dos, va invertir uns 15 minuts més que el COMETA A DOS de Xavier Roca, però el temps corregit va permetre al regatista del Club Vela Blanes pujar al primer lloc. Les més de 20 hores de navegació van permetre en Roger i la Montse aconseguir un merescut triomf.