logo
Imprimir
11-10-2018 | 14:04hs
•ACTUALITAT GIRONA

Nova edició del Bus de Nit a les Fires i Festes de Sant Narcís

Enguany 20 municipis disposaran d'aquest servei de transport que cobreix 8 línies durant les nits de Fires i amb targetes descompte pels joves

Enguany 20 municipis disposaran d'aquest servei de transport que cobreix 8 línies durant les nits de Fires i amb targetes descompte pels joves

Un any més el Consell Comarcal del Gironès, juntament amb els ajuntaments de 20 municipis de la comarca, han organitzat conjuntament el 'Bus de Nit' de les Fires perquè els joves de la comarca es puguin desplaçar de nit amb transport públic a les Festes de Sant Narcís.

Les empreses de transport públic de la comarca TEISA, SARFA, ROCA, AMPSA, TMG i cobriran un total de 8 línies diferents que oferiran servei als municipis d'Aiguvaviva, Bescanó, Bordils, Cassà de la Selva, Celrà, Flaçà, Fornells de la Selva, Girona, Llagostera, Madremanya, Medinyà, Quart, Salt, Sant Gregori, Sant Martí Vell, Sant Julià de Ramis, Sant Joan de Mollet, Sarrià de Ter i Vilablareix.

En l’anterior edició del Bus de Nit uns 8.974 joves (3/4/5 nits de servei, segons les rutes) van desplaçar-se des de diferents punts de la comarca fins a les Fires de Sant Narcís, xifra que s’espera que incrementi aquest any.

Descripció del servei (recordar que la nit del dissabte 28 al diumenge 29 d'octubre, hi ha canvi d'hora. Els serveis del bus mantindran el servei en l'hora vella).

Així doncs, del 27 d’octubre al 5 de novembre, s’han organitzat i coordinar 8 rutes de transport de nit que uneixen en transport públic els municipis de la comarca amb la ciutat de Girona.

A més de l’organització d’aquest servei s’ofereixen als joves unes targetes de descompte.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/78515_novaediciodelbu-denitale-fire-ife-te-de-antnarci--1.htm