logo
Imprimir
10-10-2018 | 13:13hs
•+ NOTíCIES

CaixaBank llança el programa Webinars Aula per oferir seminaris de formació online per a accionistes

La iniciativa forma part del Pla de Cultura Financera de CaixaBank, amb el qual pretén contribuir a millorar la comprensió de conceptes financers

CaixaBank, fidel a la seva aposta per la formació financera per als seus clients, accionistes i societat en general, llança el programa Webinars Aula per oferir seminaris de formació online per a accionistes minoristes. Amb aquesta iniciativa, CaixaBank, que assumeix la innovació i digitalització com un repte estratègic, amplia el programa Aula de formació financera per a inversors que fins ara era exclusivament presencial. D'aquesta manera, l'entitat reafirma la seva aposta per la inclusió territorial en oferir a l'accionista l'oportunitat de poder participar en els seminaris formatius, independentment de la seva ubicació geogràfica. Tots els inversors que desitgin ampliar els seus coneixements sobre economia i finances podran participar, en directe, en els diferents Webinars Aula que imparteix CaixaBank en col·laboració amb la UPF Barcelona School of Management.

Els seminaris del programa Webinars Aula programats per al 2018 aprofundiran sobre l'anàlisi tècnica de valors, les polítiques monetàries dels bancs centrals i sobre diferents aspectes de la fiscalitat dels plans de pensions. Aquestes sessions formatives complementen la programació dels cursos presencials que es convoquen periòdicament a les principals ciutats de l'estat. Els webinars tenen una durada de trenta minuts i és necessària la inscripció prèvia a través de formulari disponible al web corporatiu www.CaixaBank.com.

Amb aquests nous webinars, CaixaBank incrementarà el 2019 els esdeveniments de formació financera del Programa Aula per a accionistes amb l'objectiu de potenciar les eines que l'entitat posa a la disposició dels seus inversors perquè puguin prendre les millors decisions d'inversió. El Programa Aula es complementa amb els recursos online disponibles al web del programa com vídeos, fitxes formatives i l'app Aula amb la qual els accionistes poden tenir tots els materials del programa en el seu telèfon mòbil.

Per a CaixaBank, la transformació digital i l'aparició de les noves generacions d'inversors minoristes exigeixen a les empreses una evolució del model de comunicació entre les companyies i els seus stakeholders. CaixaBank és la primera entitat del selectiu espanyol que implanta un programa complet de formació online específic per a accionistes mitjançant el qual poden formar-se de manera continuada i interactiva. Aquest servei innovador es fonamenta en els principis de transparència i rigor que sustenta tota relació entre CaixaBank i els seus accionistes.

El programa Webinars Aula forma part del Pla de Cultura Financera de CaixaBank, un projecte dissenyat per l'entitat per ajudar els ciutadans a prendre decisions més conscients i millors en termes financers. Inclou vídeos, publicacions, tallers i altres iniciatives, destinades al públic en general i amb una mirada especial cap a joves, persones grans i col·lectius vulnerables.

CaixaBank té el compromís de promoure la inclusió financera, d'afavorir que els seus productes i serveis siguin comprensibles i estiguin a l'abast del major nombre de persones perquè entén que és una condició bàsica per aconseguir la igualtat d'oportunitats i lluitar contra l'exclusió social.

Primera entitat a oferir formació financera a accionistes

CaixaBank va llançar el 2010 el programa Aula, sent la primera entitat de l'Ibex a oferir formació financera bàsica i borsària als seus accionistes. El programa Aula de CaixaBank, que actualment forma part del conjunt d'iniciatives que l'entitat posa a la disposició dels seus accionistes, té com a objectiu proveir formació sobre qüestions relacionades amb la condició d'accionista a través de cursos presencials i de materials per a la formació a distància. Entre aquests continguts, l'usuari pot trobar els temaris dels cursos presencials que s'han desenvolupat per tot el territori i les dates i localitats de celebració de les pròximes sessions.

Aquests cursos presencials són impartits per escoles de reconegut prestigi com són l'Institut de Borses i Mercats Espanyols (BME), la UPF Barcelona School of Management i l'Institut d'Estudis Borsaris (IEB) i se celebren a les principals ciutats espanyoles. Fins ara, CaixaBank ha realitzat, el 2018, un total de 13 cursos de formació en diferents ciutats espanyoles –dels 18 previstos-, als quals han assistit més de 1000 accionistes i, des del seu llançament el 2010, han participat més de 8.000 alumnes.

A través d'Aula, al qual es pot accedir sense restriccions a través del web corporatiu, CaixaBank també posa a l'abast dels seus accionistes formació interactiva amb vídeos i tests d'autoavaluació perquè els usuaris puguin avaluar els seus coneixements.

Banca socialment responsable

CaixaBank és una entitat de referència per la seva actuació responsable i el seu compromís amb la societat i l'entorn en el qual opera. Dins el seu Pla Estratègic 2015-2018, treballa per ser reconegut com el millor banc en qualitat i reputació. Per tot això, el banc va més enllà i contribueix a millorar alguns dels problemes més acusats en la societat actual. CaixaBank es compromet amb temes com la inclusió financera, la cultura financera, les microfinances, el voluntariat, etc. Sens dubte, l'entitat s'esforça a consciència per crear valor compartit pels seus stakeholders d'acord amb els seus propis valors: la qualitat, la confiança i el compromís social.

Conscient de l'impacte que genera el dia a dia de l'entitat en la societat i l'entorn, CaixaBank ha llançat un Pla Director de Responsabilitat Corporativa basat en el model de Banca Socialment Responsable, que s'articula en cinc grans eixos que defineixen les seves línies d'actuació: integritat, transparència i diversitat; governança; medi ambient; inclusió financera; acció social i voluntariat

En aquesta línia, des del 2005 CaixaBank és empresa signatària del Pacte Mundial de les Nacions Unides i, des del 2012, presideix la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial. L'entitat, a més, figura en l'índex de sostenibilitat mundial Dow Jones Sustainability Index, que la situa entre les 100 millors companyies i els 15 millors bancs europeus en termes de responsabilitat corporativa. A més, el 2016, per primera vegada, la companyia fou nomenada Millor Banca Responsable d'Europa per Euromoney pel seu compromís amb el desenvolupament socioeconòmic de les persones i el territori.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/78422_caixabankllancaelprogramawebinar-aulaperoferir-eminari-deformacioonlineperaaccioni-te--1.htm