logo
Imprimir
08-10-2018 | 11:38hs
•+ NOTíCIES

Els càstings per participar a la desfilada a L'Espai Gironès sumen 172 participants

L'Espai està de Moda fins al 13 d'octubre, amb concursos i activitats solidàries, amb 363 peces de roba ja donades

Un total de 172 persones han participat en els càstings que es van dur a terme dissabte per escollir els models que formaran part de la desfilada final dels conjunts de roba i complements, que es farà el proper 13 d'octubre (de les 18h a les 19:30h). Aquell dia també s'hauran d'endevinar el preu de sis nous conjunts de roba i complements que es mostraran amb maniquins vius. Els guanyadors s'enduran un xec regal de 100€ per gastar a l'Espai Gironès. A més, tots els inscrits als càstings podran participar en els concursos previstos i endur-se regals.

La moda torna a ser la gran protagonista a l'Espai Gironès. Fins al 13 d'octubre es porta a terme una nova edició de moda que acosta als visitants del Centre Comercial les darreres tendències de la temporada de tardor i hivern. S'han organitzat desfilades, concursos, masterclasses de fotografia, premis i activitats solidàries.

Com a novetat, en aquesta edició s'han organitzat accions solidàries que consisteixen a fer donacions de roba que ja no s'utilitzi per part dels visitants. Fins ara ja s'han recollit 363 peces de roba a l'espai que hi ha a la planta baixa del Centre Comercial. La roba es portarà a Càritas Diocesana de Girona. Les persones que fan una donació de 5 peces de roba poden optar a guanyar un dels diferents premis que hi ha a l'Espai Solidari.

Durant aquests dies, el visitant també pot participar en un original concurs que consisteix a endevinar el preu de les sis càpsules de moda de grans dimensions, amb conjunts de roba i complements, que s'han instal·lat al Centre Comercial simulant sis planetes del sistema solar. Els conjunts de roba i complements són de les botigues de l'Espai Gironès. Les persones que volen participar en aquest concurs han d'escriure en un formulari la seva proposta de preu i després l'han d'introduir en una urna. Els guanyadors es donaran a conèixer el 12 d'octubre i cadascun s'endurà el conjunt de roba i complements que endevini.

D'altra banda, la influencer de Salt Laura Brunet dirigeix dues masterclasses de fotografia. La propera està prevista per al dijous 11 d'octubre (de les 18h a les 19h).
Els preparatius i desenvolupament de la nova edició de la moda a l'Espai Gironès es poden seguir a través de les xarxes socials del Centre Comercial i del web http://www.espaigirones.com/




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/78205_el-ca-ting-perparticiparalade-filadaale-paigirone-umen172participant--2.htm