logo
Imprimir
06-10-2018 | 17:18hs
•LA GARROTXA

Els Mossos localitzen mort el presumpte autor de l'homicidi d'una dona a Sant Joan les Fonts (Garrotxa)

Al voltant de les 15:30h els mossos han rebut avís que un home hauria disparat la seva parella a la via pública i li hauria causat la mort

Els Mossos d'Esquadra han localitzat mort el presumpte autor de l'homicidi d'una dona a Sant Joan les Fonts. Es tracta d'un home de 53 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Campdevànol (Ripollès).

Al voltant de les 15:30h els mossos han rebut avís que un home hauria disparat la seva parella a la via pública i li hauria causat la mort. La víctima era una dona de 48 anys. El mateix autor hauria atropellat amb un turisme la filla de la víctima que hauria quedat ferida greu.

Ràpidament, els mossos han muntat un dispositiu policial i han localitzat mort el presumpte autor de l'homicidi al municipi de Montagut (Garrotxa).

Els agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s'han fet càrrec de la investigació per esclarir les causes del fet.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/78151_el-mo-o-localitzenmortelpre-umpteautordelhomicididunadonaa-antjoanle-font-garrotxa-2.htm