logo
Imprimir
04-10-2018 | 14:35hs
•ALT EMPORDà

Es presenta l'11a RUTA de l'ART a Castelló d'Empúries

L'11a RUTA de l'ART tindrà lloc del 12 al 14 d'octubre i enguany comptarà amb la participació de 96 artistes provinents de diferents indrets de Catalunya, Galicia, Andorra i França que al llarg d'aquests tres dies exposaran les seves obres repartides en 16 espais expositius dins del centre històric de Castelló d'Empúries

Aquest matí s'ha presentat l'11a RUTA de l'ART que ha comptat amb l'assistència de l'alcalde, Salvi Güell, la regidora de cultura, Margarita Gelabert i la comissària i organitzadora de la ruta, Anna M. Constanseu.

L'11a RUTA de l'ART tindrà lloc del 12 al 14 d'octubre i enguany comptarà amb la participació de 96 artistes provinents de diferents indrets de Catalunya, Galicia, Andorra i França que al llarg d'aquests tres dies exposaran les seves obres repartides en 16 espais expositius dins del centre històric de Castelló d'Empúries.

La Ruta de l'Art, al llarg d'aquests onze anys ha esdevingut un moviment cultural consolidat i un dels més importants de tota la comarca. Una ruta on podrem trobar diferents manifestacions artístiques, així com també noves propostes del que podem anomenar Art Emergent i on també participaran deu estudiants de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Paral·lelament a la gran manifestació artística hi haurà altres activitats tal com concerts, el "ruTAST" amb degustació de vins de l'Empordà, també dues visites guiades "ruTADA" itinerari per mirar i intercanviar informació a partir del propi coneixement i la ruta dels convents de Castelló, també hi haurà concursos de dibuixos el" rutaKIDS", tot un seguit d'activitats que complementaran la gran manifestació artística que al llarg d'aquests dies ompliran, els carrers del municipi.
 
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/78000_e-pre-ental11arutadelartaca-tellodempurie--1.htm