logo
Imprimir
16-07-2020 | 19:30hs
•NOTICIAS 24HS

Patapam, els segells per a la roba dels més menuts

 Una parella d'emprenedors crea una botiga en línia farcida de segells de goma personalitzables i destinats a marcar roba i paper

La tornada a l'escola no només és sinònim d'estudi, retrobaments i noves amistats. També significa l'inici d'una etapa farcida de maletes, carpetes i un gran nombre de material escolar que moltes vegades acaba perdut, en l'oblit. Per evitar això, la parella formada per en Guillem i la Mireia han creat Patapam, una botiga online especialitzada en segells de goma per marcar roba i paper.

No són, però, uns segells qualssevol. En aquest cas, els impulsors han ideat un producte concís, personalitzable amb les imatges preferides dels menuts a qui vagin dirigits. En total, les opcions possibles superen els 200 models, tots ells originals i, sobretot, carregats de diversió.

Però si alguna característica tenen els segells per a marcar roba Patapam, aquesta és la seva alta qualitat. En aquest sentit, cada segell inclou una cinta termo-adhesiva que és apta per a tot tipus de teixit, fins i tot el de color fosc, i de regal també compta amb una petita bossa de tela amb la seva primera estampació. Tot plegat, a més, embolcallat amb una caixeta de cartró que s'erigeix com el racó perfecte per a guardar-hi el joc complet.


Senzill, pràctic i resistent

Per damunt de totes les coses, per damunt de tots els avantatges, el que permet els productes de Patapam és agilitzar les coses. Amb els segells creats per en Guillem i la Mireia ja no fa falta planxar i cosir, ja que en menys de cinc minuts tota la roba ja pot lluir la nova marca. Un segell, d'altra banda, fabricat a la Unió Europea, és a dir, amb un plàstic resistent -aguanta fins a 40 rentatges sense perdre la intensitat- i amb tinta no tòxica.


Múltiples combinacions

La practicitat de Patapam no només llueix en el producte final, també en el procés per adquirir-lo. En aquest sentit, i a través de la seva il·lustrativa web (www.patapam.es), l'usuari podrà crear el segell que més desitgi mitjançant un ampli ventall d'opcions possibles: des de caracteritzacions d'animals, artistes, o menjats, fins a icones relacionades amb esports, música, superherois o aventures diverses. I tot plegat, és clar, ben personalitzat amb el nom del nen o nena a qui vagi dirigit. Els grans protagonistes, al cap i a la fi.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/77987_patapamel-egell-peralarobadel-me-menut--2.htm