logo
Imprimir
03-10-2018 | 07:32hs
•ANDORRA

Gelabert rep els esportistes que participaran als Jocs olímpics de la joventut Buenos Aires 2018

La ministra ha encoratjat als joves esportistes a gaudir d'aquesta experiència, i els ha animat a aconseguir uns bons resultats

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, acompanyada del secretari d'Estat d'Esports, Jordi Beal, ha rebut aquesta tarda la delegació d'esportistes que participaran als Jocs olímpics de la joventut Buenos Aires 2018. 

Participaran a aquests jocs 8 joves de 18 anys (4 nois i 4 noies), que competiran en les proves de bàsquet 3x3 en les categories masculina i femenina, acompanyats de les seves 2 entrenadores. En concret les proves de bàsquet 3x3 se celebraran del 7 al 17 d'octubre.

La ministra ha encoratjat als joves esportistes a gaudir d'aquesta experiència, i els ha animat a aconseguir uns bons resultats. Gelabert rep els esportistes que participaran als Jocs olímpics de la joventut Buenos Aires 2018. L'acte també ha comptat amb l'assistència del president de Comitè Olímpic Andorrà, Jaume Martí. Els Jocs olímpics de la joventut se celebraran a la capital argentina del 6 al 18 d'octubre.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/77880_gelabertrepel-e-porti-te-queparticiparanal-joc-olimpic-delajoventutbueno-aire-2018-1.htm