logo
Imprimir
12-09-2018 | 15:26hs
•POLíTICA

Veray exigeix a Madrenas que 'torni a col·locar la bandera d'Espanya a l'Ajuntament de Girona'

La portaveu del grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Girona recorda a l'alcaldessa de la ciutat que "la llei s'ha de complir sempre, no només quan li convé o li ve de gust fer-ho"

La portaveu del grup municipal del Partit Popular Català a l'Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha registrat aquest matí un escrit al consistori per exigir a l'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, que "torni a col·locar la bandera d'Espanya a l'Ajuntament de Girona".

Veray reclama a Madrenas que ho faci "en compliment de la sentència número 76 del 31 de març del 2015 del Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Girona i en compliment també de la Llei de Banderes". "Aquesta llei, en el seu article 3, assenyala que 'la bandera d'Espanya haurà d'onejar a l'exterior i ocupar el lloc preferent a l'interior de tots els edificis i establiments de l'Administració central, institucional, autonòmica provincial o insular i municipal de l'Estat'", ha remarcat.

En aquest sentit, la portaveu del grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Girona ha recordat a Marta Madrenas que "la llei s'ha de complir sempre, no només quan li convé o li ve de gust fer-ho". "Si no col·loca la bandera d'Espanya immediatament al consistori, prendrem les mesures que siguin necessàries", ha sentenciat.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/77661_verayexigeixamadrena-quetorniacollocarlabanderade-panyaalajuntamentdegirona-2.htm