logo
Imprimir
11-09-2018 | 22:49hs
•POLíTICA

El PP demana a Sánchez per què ha passat 'en dues hores' de donar suport a Montón a 'impulsar' el seu cessament

Els populars el titllen de l'executiu "més dèbil" de la democràcia espanyola, amb dues dimissions en menys de cent dies

El secretari general del Partit Popular, Teodoro Garcia, ha demanat aquest dimarts a Pedro Sánchez per quins motius ha passat "en dues hores" de donar suport a la ja exministre de Sanitat, Carmen Montón, a "autoritzar i impulsar el seu cessament fulminant". El dirigent popular ha lamentat que la dimissió té lloc en un moment en què "fa falta un govern fort", i concretament en un dia en què "els separatistes que volen enfrontar-nos han sortit al carrer a amenaçar l'estat de dret". Per això, el PP opina que l'executiu de Sánchez és "el més dèbil de la història de la democràcia espanyola", i recorda que "mai abans en cent dies havien dimitit dos ministres".

"Què ha hagut de passar perquè en només dues hores Sánchez hagi passat de donar suport a Montón a autoritzar i impulsar el seu cessament fulminant", s'ha preguntat Garcia, fent al·lusió a unes declaracions prèvies a la dimissió de Montón en què el president del govern espanyol reiterava la confiança a la ministra.

Garcia, que en tot moment ha volgut diferenciar entre el cas de les presumptes irregularitats del màster de l'exministra i les presumptes irregularitats de les del president del seu partit, Pablo Casado, ha urgit Sánchez a donar explicacions.

I encara sobre Casado ha subratllat que "els innocents no han de dimitir mai", i que el president del PP és "l'esperança" per "recuperar el rumb" d'Espanya.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/77618_elppdemanaa-anchezperquehapa-atendue-hore-dedonar-uportamontonaimpul-arel-euce-ament-2.htm