logo
Imprimir
09-09-2018 | 20:31hs
•ALT EMPORDà

Wine Palace augmenta les vendes en la seva segona Mostra del Vi

L'empresa, que té 24 botigues repartides per tot Catalunya, ha comptat amb un catàleg compost per unes 120 referències de la DO Empordà

La Mostra del Vi de Figueres ha fet avui el darrer glop de la 34a edició, un any que, per segon cop consecutiu, ha comptat amb la participació de la cadena alt-empordanesa Wine Palace. La companyia, amb seu a Vilamalla, ha esdevingut el punt de venda de les diferents referències de la DO Empordà que s'han pogut degustar durant aquests dies, amb un catàleg que s'ha situat al voltant de les 120 referències.

Segons fonts de l'empresa, l'edició d'aquest 2018 ha suposat un pas endavant. "Aquest any ha anat millor que l'anterior, estem molt contents. Dissabte va ser el dia més fort", indiquen des de la companyia, que estimen que enguany han registrat un increment de vendes del 12% en relació a la participació de 2017.

Una trajectòria sòlida

La història de Wine Palace no s'explica sense Alregi, la propietària de la firma. L'empresa, que va néixer el 1992 de la mà del seu actual president, Josep Martí, ha anat evolucionant a passes de gegant i, a través de Wine Palace, s'ha convertit en un gran divulgador no només dels vins empordanesos i catalans, sinó també d'arreu del món. De fet, el seu catàleg així ho certifica: la firma ofereix un ventall d'unes 5.500 referències, repartides entre begudes i altres productes d'arreu del planeta.

Tot plegat repartit en una estructura logística en majúscules. I és que més enllà del magatzem central de Vilamalla, de 7.000 m2 de superfície, la cadena ja compta amb una xarxa de 24 establiments, 7 dels quals a l'Alt Empordà: Empuriabrava, Els Límits, Figueres, Hostalets de Llers, la Jonquera, l'Escala i Roses, l'última botiga que han obert. A més, també tenen presència arreu de Catalunya amb establiments a ciutats com Girona, Barcelona, Lleida, Granollers, Terrassa, Llívia, Platja d'Aro, Salou, Sant Feliu de Guíxols i Lloret de Mar.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/77429_winepalaceaugmentale-vende-enla-eva-egonamo-tradelvi-1.htm