logo
Imprimir
31-07-2018 | 15:36hs
•BAIX EMPORDà

L'Obra Social 'la Caixa' col·labora amb la Fundació Ramon Noguera per al White Summer

L'Obra Social La Caixa i la Fundació Ramon Noguera han signat un conveni de col·laboració per tal que l'entitat social gironina, que treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual, pugui estar present en el White Summer, un festival cultural que té lloc del 4 al 26 d'agost a Pals

El conveni preveu diverses actuacions, entre elles que la Fundació Ramon Noguera podrà gaudir d'un espai per vendre les joies i complements de moda de la marca lafundació, productes artesanals que es dissenyen i s'elaboren a l'entitat. L'estand estarà obert al públic entre el 18 i el 26 d'agost, de 18h a 1h, dins del recinte del White Summer.

Un altre punt de col·laboració assenyalat en el conveni és la gestió de l'àrea infantil del festival, que estarà dotada de ludoteca, espai de guarderia i tallers de reciclatge, i on es convidarà a aprendre, descobrir i divertir-se a través de l'experimentació, la creativitat, la imaginació la tradició i les noves tecnologies.

Per últim, el dia 9 d'agost es celebrarà el Dia de la Solidaritat, on per cada visitant al Festival l'Obra Social "la Caixa" destinarà un euro als projectes socials de l'entitat.

El White Summer és un festival que recull les últimes tendències en disseny, arts escèniques, música i gastronomia i que té lloc durant el mes d'agost a les Serres de Pals, en un entorn excepcional. Hi haurà activitats per a totes les edats, una acurada selecció de la millor música i infinitat d'espectacles, tallers creatius, food trucks i propostes gourmet per a tots els gustos, i tot conflueix per a crear una vivència inoblidable. També hi ha un espai de botigues efímeres de dissenyadors de moda i altres articles, on destaca la presència d'Emprenedors Creatius.

La Fundació Ramon Noguera és una organització d'iniciativa social sense ànim de lucre que té la missió de treballar per garantir els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies, per tal de contribuir a la creació d'una societat més justa i inclusiva.

Per assolir aquest objectiu, la Fundació Ramon Noguera crea i gestiona serveis de l'àmbit de l'atenció a persones, i de l'àmbit de la inserció laboral, a Girona i la seva comarca. En aquest sentit, al llarg de l'any, l'entitat atén més de 1100 persones en serveis d'atenció (entre infants i adults), i dóna ocupació a més de 200 persones.

Obra Social "la Caixa": el compromís social, la raó de ser de l'entitat

La Fundació Bancària "la Caixa", presidida per Isidre Fainé i dirigida per Jaume Giró, ha incrementat aquest any 2018 el pressupost per a la seva Obra Social, que se situa en 520 milions d'euros. Aquesta dotació posiciona a l'entitat com la primera fundació privada d'Espanya i una de les més importants del món.

El desenvolupament de programes socials focalitzats en els grans reptes actuals, com la desocupació, la lluita contra l'exclusió o l'accés a l'habitatge, segueixen concentrant bona part dels esforços. El gruix de la inversió, el 59% del pressupost, es destina al desenvolupament de programes socials i assistencials; el 23% és per a la promoció de la cultura i l'educació; i el 18% a la recerca i la concessió de beques.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/76436_lobra-ociallacaixacollaboraamblafundacioramonnogueraperalwhite-ummer-2.htm