logo
Imprimir
30-07-2018 | 15:20hs
•BAIX EMPORDà

Dimecres s'obrirà el període de sol·licitud per a poder participar en el Mercat de Segona Mà a Palamós

El Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi tindrà lloc el dissabte 11 d'agost de 10 a 14 h a la plaça dels Països Catalans, on es podrà intercanviar, regalar, comprar o vendre entre particulars objectes de segona mà, donant una segona vida als productes quotidians

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós obrirà aquest dimecres 1 d'agost, el període de sol·licitud per a poder participar en el Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi de Palamós mitjançant el qual es vol promoure el consum responsable, donant una nova vida als objectes quotidians i fomentant la seva reducció, reutilització i reciclatge.

El mercat tindrà lloc el dissabte 11 d'agost de 10 a 14 h a la plaça dels Països Catalans, on es podrà intercanviar, regalar, comprar o vendre entre particulars productes de segona mà.

Les sol·licituds per a poder ubicar-hi parada es podran presentar de l'1 al 8 d'agost al registre de l'Ajuntament de Palamós o bé a la seu electrònica http://seu.palamos.cat. La ubicació de parada és gratuïta, l'Ajuntament de Palamós facilitarà les parades als participants que s'han establert amb un nombre màxim de 15.

Els principals requisits per a poder participar, són els de ser particulars i no empreses, tenir més de 18 anys, preferentment ciutadans de Palamós, i presentar la corresponent sol·licitud acompanyada de NIF o NIE especificant el tipus de material i la quantitat que s'exposarà en aquest mercat.

El Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi de Palamós donarà la possibilitat de vendre o canviar un ampli ventall de productes, com llibres, mobles, instruments musicals, material informàtic, eines, roba i complements, parament per a la llar, electrodomèstics, jocs i joguines, entre altres.

Tallers i sortejos
Durant aquesta activitat també s'organitzaran diversos tallers de reparació d'electrodomèstics, i tallers de manualitats amb productes reutilitzats que es faran durant tot el matí.

A més també hi haurà sortejos, i es repartiran kits de reciclatge format per tres bosses per a poder fer més còmode als habitatges la ubicació de les fraccions: d'envasos, vidre, paper i cartó, així com un petit bujol per a la ubicació de la matèria orgànica.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/76333_dimecre-obriraelperiodede-ollicitudperapoderparticiparenelmercatde-egonamaapalamo--1.htm