logo
Imprimir
30-07-2018 | 14:22hs
•LA GARROTXA

Dos productors santjoanencs reben el segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent

Els productors locals de Sant Joan les Fonts han entrat trepitjant fort al segell Girona Excel·lent, ja que era la primera vegada que s'ha creat la modalitat per embotits i han estat premiats, tant el fuet llarg com la botifarra medieval són productes que han seguit el procés d'elaboració tradicional, posant especial èmfasi en la qualitat i l'artesania

Carns i embotits Jordi Vilarrasa i Porcs casolans Fermí Corominas han estat guardonats amb un segell de qualitat agroalimentari que promou els productes gironins de qualitat: el Girona Excel·lent. Els productes guardonats han estat el fuet llarg de Jordi Vilarrasa i la botifarra medieval de Fermí Corominas, que han rebut la recompensa de la feina ben feta, obtenint aquesta distinció juntament amb 71 productes més, dels 292 presentats.

Girona Excel·lent és un segell de qualitat agroalimentària creat amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Girona per tal d'impulsar, fomentar i difondre en l'àmbit estatal i internacional els productes agroalimentaris gironins de la més alta qualitat.

El procés per obtenir el segell es va iniciar amb un concurs que ha premiat els productes excel·lents de les diferents empreses elaboradores del sector agroalimentari. Els productes guanyadors es promocionaran nacionalment i internacionalment per mitjà del distintiu de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent.

Perquè un producte pugui optar a aquesta distinció és condició indispensable que s'elabori al cent per cent a les comarques gironines i que les empreses i artesans que l'elaboren estiguin establerts a la província de Girona.

Els productors locals de Sant Joan les Fonts han entrat trepitjant fort al segell Girona Excel·lent, ja que era la primera vegada que s'ha creat la modalitat per embotits i han estat premiats, tant el fuet llarg com la botifarra medieval són productes que han seguit el procés d'elaboració tradicional, posant especial èmfasi en la qualitat i l'artesania.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/76317_do-productor-antjoanenc-rebenel-egelldequalitatagroalimentariagironaexcellent-1.htm