logo
Imprimir
18-07-2018 | 20:23hs
•LA SELVA

Pep Serra obre un outlet temporal a Tossa de Mar

L'Outlet de Tossa de Mar va obrir el dia 27 de juny i està previst que resti obert fins el dia 11 de setembre

L'empresa 'minorista' de roba multimarca, Pep Serra, amb seu a Santa Coloma de Farners ha obert un punt de venda outlet temporal a Tossa de Mar. Continuant amb la filosofia de l'empresa, i després de la bona acollida que va tenir aquest tipus de punt de venda d'estocs durant les edicions anteriors a Santa Coloma de Farners, recuperen aquesta modalitat de punt de venda però en aquesta ocasió a la població de Tossa de Mar. Coincidint amb l'inici de temporada d'estiu –Sant Joan- Pep Serra ha obert aquest outlet que romandrà obert durant els dos mesos d'estiu. Amb aquesta nova obertura temporal es pretén donar sortida al producte sobrant de la temporada anterior a un preu molt rebaixat.

El nou establiment comercial té un horari de dos quarts de dotze del matí a les tres de la tarda i de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts d'onze de la nit. S'hi poden trobar peces de roba de les marques Superdry, Desigual, Salsa Jeans, Only,Vero Moda, Jack and Jones, Blend, Blend She, Ichi, B-Young, Vila, Jaqueline and the young, Streetone, Pepe Jeans, Guy, Alcott, Scout, XtI, entre altres. Els preus de les peces de roba de l'"outlet" podran arribar fins al 70% respecte al seu preu inicial.

Pep Serra, responsable de l'empresa ha explicat: "l'experiència de les edicions anteriors no només a Santa Coloma sinó també a l'Escala i Tossa ha fet que hàgim decidit obrir un nou punt de venda outlet temporal, és a dir amb data d'inici i final però en aquesta ocasió a Tossa de Mar, coincidint amb la temporada de més afluència de turistes". Segons ha explicat Serra, aquest punt de venda permet que els clients d'una banda, complementin les compres de la botiga Pep Serra de Tossa de Mar, situada al carrer la Guàrdia, 14, amb l'outlet; i de l'altra, dones la possibilitat a què persones que habitualment no et vénen a comprar als nostres punts de venda pel preu però que els agrada el producte de les nostres botigues puguin venir a comprar. D'altra banda, Serra ha explicat Serra: "aquests punts de venda d'outlets temporals ens permeten donar sortida a productes d'altres temporades dels diversos punts de venda i també diversos models detallats de l'actual."

L'Outlet de Tossa de Mar està previst que tanqui el dia 11 de setembre a la tarda, coincidint ambla fi de la temporada alta a aquesta població.

Actualment, Pep Serra compta amb quatre punts de venda. Dos situats a Santa Coloma de Farners; un dirigit a un públic més jove i informal ( Pep Serra), i un segon dirigit a la dona de mitjana edat ( Les Escales) i finalment dos punts de venda en les poblacions de Tossa de Mar i l'Escala ( Pep Serra) dedicades també al públic més jove.

Pep Serra va iniciar la seva activitat l'any 1973, al llarg d'aquests 45 anys, ha anat creixent però sempre ha intentat mantenir els seus valors com a empresa familiar.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/75518_pep-erraobreunoutlettemporalato-ademar-1.htm