logo
Imprimir
16-07-2018 | 13:41hs
•PLA DE L'ESTANY

L'Ajuntament de Banyoles asfalta un altre camí d'accés al veïnat Mas Usall

És el tram de camí des de la sortida de la C66 (la variant) per l'avinguda de la Farga fins just al pont d'accés al veïnat

L'Ajuntament de Banyoles ha asfaltat el camí d'accés a Mas Usall des de la sortida de la C66 (la variant) per l'avinguda de la Farga fins al pont d'accés al veïnat. El veïnat de Mas Usall està situat al nord-est del municipi de Banyoles. L'actuació ha consistit a aplicar reg asfàltic en aquest tram que en la seva majoria limita en paral·lel amb la C66. El cost de l'asfaltatge és de 49.600 euros, coberts íntegrament per una subvenció de la Generalitat de Catalunya gràcies a una subvenció de camins públics locals.

Com a complement a aquest projecte s'ha asfaltat el tram que surt d'aquest camí cap a Figueroles (Fontcoberta), en el seu tram del terme municipal de Banyoles fins a l'enllaçar amb el terme municipal de Fontcoberta.

A l'agost de l'any passat l'Ajuntament de Banyoles va acabar les obres de l'accés a Mas Usall des de l'encreuament amb la carretera de Banyoles a Figueres. Concretament, es va aplicar un reg asfàltic al camí d'accés a Mas Usall que fins llavors era de terra. El cost de l'actuació va ser d'uns 30.000 euros (IVA inclòs) i va anar a càrrec de l'Ajuntament de Banyoles.

El regidor de Via pública de Banyoles, Lluís Costabella, ha manifestat que "els veïns de Mas Usall han notat una millora molt important en el seu dia a dia, ja que hem asfaltat en un any els dos principals accessos al veïnat i arriben amb més comoditat a casa seva". L'Ajuntament de Banyoles considera que també serà una millora en cas de proves esportives per connectar Fontcoberta amb el barri banyolí de Can Puig.

Per altra banda, en aquesta mateixa línia, s'ha repassat l'asfaltatge i s'ha renovat la senyalització de la rotonda de l'avinguda de la Farga amb la ronda Monestir.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/75282_lajuntamentdebanyole-a-faltaunaltrecamidacce-alveinatma-u-all-2.htm