logo
Imprimir
13-07-2018 | 08:39hs
•BESALú, VILA COMTAL

Besalú inaugura aquest divendres una pista esportiva al barri de Racolta

S'hi han invertit 9.000 euros i era una petició dels joves de la zona

Besalú inaugura aquest divendres a la tarda l'arranjament del parc de Racolta, que inclou una nova pista esportiva que ha suposat una inversió de 9.000 euros. La pista poliesportiva està equipada amb porteries de futbol i cistelles de bàsquet perquè els veïns del barri puguin practicar diverses activitats esportives i s'ha construït prèvia petició dels joves de la zona, detalla l'alcalde de Besalú, Lluís Guinó.

I és que l'estiu passat els nens i joves del barri van adreçar una carta al batlle besaluenc demanant-li una millora de les instal·lacions de lleure que hi havia a la zona de Recolta.

A la missiva, lamentaven que, tot i que els agradava jugar al parc del barri, sovint havien d'anar a altres zones perquè el seu no estava equipat, i demanaven que l'Ajuntament hi construís una pista amb asfalt i porteries adequada per poder jugar a bàsquet, futbol o anar amb patins de línia o monopatí.

La inauguració del nou espai està prevista per divendres 13 a dos quarts de set de la tarda, i inclourà un berenar i una assemblea oberta amb els veïns.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/75071_be-aluinauguraaque-tdivendre-unapi-tae-portivaalbarrideracolta-1.htm