logo
Imprimir
11-07-2018 | 16:29hs
•BESALú, VILA COMTAL

Les furgoteques de l'UnderBridge Besalú escalfen motors

L'esdeveniment, que se celebrarà del 26 al 29 de juliol, arriba enguany a la seva tercera edició

El majestuós pont romànic de Besalú tornarà a ser aquest estiu un testimoni privilegiat del festival UnderBridge Besalú, esdeveniment que enguany celebrarà la seva tercera edició del 26 al 29 de juliol.

La iniciativa, gestada el 2016, combina a la llera del Fluvià, entre el pont vell i la passera, la presència de furgoteques amb actuacions musicals i parades artesanals. En poc temps, l'èxit del projecte ha estat rotund, i això ha fet que els organitzadors hagin decidit mantenir el rumb com fins ara. "Seguirem amb la mateixa línia que cada any: una zona de food trucks complementada amb un espai de concerts i una zona dedicada al públic infantil", explica Andreu Prujà, un dels impulsors.

"Estem contents de l'evolució de l'UnderBridge, amb un obrir i tancar d'ulls ens hem trobat ja amb la tercera edició i amb la iniciativa consolidada", afegeix el jove organitzador, qui apunta que enguany repetiran la dotzena de furgoteques habituals i s'espera que assisteixin fins al festival de la vila comtal de 10.000 a 12.000 persones.

El cartell

El tret de sortida de l'edició d'enguany tindrà lloc el pròxim dijous 26 de juliol, quan s'obriran les portes de l'UnderBridge Market i els assistents podran gaudir de la música de Nu i Strawberry Friends. L'endemà, divendres, l'UnderBridge Market compartirà protagonisme amb un espectacle infantil de màgia a càrrec de Raul Black i amb una MasterClass de swing, mentre que l'apartat musical l'aportaran Cesc i DJ Carlos.

Durant el cap de setmana, la música de Lluna Plena, Udols de Llop i Wikipop amenitzaran l'ambient de les furgoteques de dissabte, mentre que diumenge hi haurà un dels plats forts de l'esdeveniment: el concert de La nave bruja, fundadors del grup Ojos de brujo.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/74971_le-furgoteque-delunderbridgebe-alue-calfenmotor--2.htm