logo
Imprimir
09-07-2018 | 21:27hs
•ANDORRA

Víctor Claver, Guillem Vives i Pablo Aguilar visiten el Nike Camp

Al llarg de la setmana diversos cracks de l’ACB passaran pel Nike Camp

El Nike Camp d'Andorra ha comptat avui dilluns amb la presència dels jugadors de bàsquet Víctor Claver, del FC Barcelona, Guillem Vives, del Valencia Basket, i Pablo Aguilar, del CB Gran Canaria. Els tres cracks han pogut entrenar amb els nois noies participants del campus. El Nike Camp de bàsquet va començar aquest diumenge, i s'allargarà fins el dissabte 14 de juliol. Al llarg de la setmana, altres jugadors de l'ACB com Joan Carles Navarro i Pierre Oriola (FC Barcelona), Alberto Abalde (Valencia Basket) i Xabi López-Arostegui (Joventut de Badalona), també passaran per Andorra.

Víctor Claver, que ja havia assistit al Nike Camp en altres edicions, ha explicat que "passar temps amb els més petits és molt positiu" i ha instat als participants a "gaudir de l'experiència i aprendre tot el que puguin per seguir millorant". En clau professional, l'aler blaugrana ha assegurat que "espera que la plantilla que es confeccioni sigui competitiva per aspirar a totes les competicions", i, en relació a la continuïtat de Svetislav Pesic, ha afirmat que "el final de la temporada passada va ser molt bo i
esperem seguir la mateixa línia".

Per la seva banda Guillem Vives ha assegurat que li fa "molta il·lusió poder estar amb tots els nens i nenes i amb la gent del campus". Sobre la temporada passada, en què el Valencia Basket va caure als quarts del play-off contra el CB Gran Canaria, el jugador ha admès que "no es van assolir els objectius marcats", però ha afirmat que "ara es troba molt bé físicament" i espera "poder tornar a gaudir sobre la pista".

Pablo Aguilar ha explicat que tot i que no ho tenia previst ha volgut venir al Nike Camp "per poder gaudir amb els nois i noies del campus". El jugador, actualment sense equip perquè no ha renovat amb el CB Gran Canaria, ha admès que "diversos equips de l'ACB han preguntat per la seva situació", però ha afirmat que "no tanca cap porta a jugar en altres països".

Comença el segon torn
Aquest diumenge va començar el segon torn del Nike Camp, que s'allargarà fins el 14 de juliol. Al llarg de la setmana s'estan realitzant els campus de bàsquet, futbol i Nike PRO. Els esportistes inscrits realitzen entrenaments i disputen una competició interna, i a més, gaudeixen de diferents activitats lúdiques, com visites a Naturlandia o Caldea.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/74810_victorclaverguillemvive-ipabloaguilarvi-itenelnikecamp-1.htm