logo
Imprimir
07-07-2018 | 18:49hs
•ANDORRA

Iñaki Williams, protagonista a la cloenda del primer del torn del Nike Camp

El jugador ha assegurat estar "molt orgullós de participar al campus"

Aquest dissabte el Nike Camp d'Andorra ha comptat amb la presència del futbolista de l'Athletic Club de Bilbao Iñaki Williams. El jugador basc ha realitzat diverses activitats amb els participants del campus i ha contestat a les seves preguntes. El davanter ha sigut l'estrella en la jornada de cloenda del primer torn del Nike Camp, que ha tingut lloc a l'Estadi Nacional d'Andorra. A partir de demà i fins el 14 de juliol, Andorra acollirà una nova fornada de nens i nenes, que participaran als campus de futbol, bàsquet i Nike Camp PRO.

Iñaki Williams ha assegurat que per ell "és un plaer veure com els nois i noies gaudeixen de l'esport" i que se sent "molt orgullós d'estar amb ells al campus". El futbolista ha explicat que els hi ha intentat transmetre "la importància d'esforçar-se i treballar" per tal d'aconseguir els objectius que es proposin i ha destacat que "poder estar una setmana jugant a futbol és una gran sort". El davanter també ha repassat l'actualitat del seu equip, l'Athletic Club, i ha assegurat que "tant ell com la plantilla està molt il·lusionada amb l'inici de la temporada". Williams ha reconegut que el curs anterior "va ser dur", però ha destacat que "els nous fitxatges són molt bons, hi haurà molta competència i esperem aconseguir que l'afició gaudeixi".

El primer torn, un gran èxit
Juanjo Rovira, director del Nike Camp, ha destacat que "els participants del primer torn s'han portat de meravella i els jugadors que han vingut han estat encantadors", i ha assegurat que l'objectiu és "aconseguir que la segona setmana sigui tant bona com la primera". Rovira ha destacat el gran nombre de participants que venen al Nike Camp i ha subratllat que "molts d'ells són repetidors, fet que demostra que acaben contents amb l'experiència".

El primer torn del Nike Camp ha reunit 358 participants entre els campus de futbol (289), Nike Camp PRO (21) i futbol sala (48). Al llarg de la setmana, figures com Sergio Gómez (Borussia Dortmund), Alexia Putellas (FC Barcelona) o Ferrao (FC Barcelona de futbol sala) han visitat el Nike Camp i han realitzat diverses activitats amb els participants. Els esportistes inscrits han realitzat entrenaments i han disputat una competició interna, i a més, han gaudit de diferents activitats lúdiques, com visites
a Naturlandia o Caldea.

Del 8 al 14 de juliol tindrà lloc el segon torn, en el qual es realitzarà el campus de bàsquet i es repetiran els de futbol i Nike Camp PRO. Alguns dels cracks que participaran en aquesta segona tongada són Víctor Claver, Pierre Oriola i Joan Carles Navarro (FC Barcelona), Alberto Abalde i Guillem Vives (Valencia Basket) i Xabi López (Joventut de Badalona).




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/74688_inakiwilliam-protagoni-taalacloendadelprimerdeltorndelnikecamp-2.htm