logo
Imprimir
26-06-2018 | 18:56hs
•ESPORTS

Aleksandra Blinnikka en dones i Joao Rodrigues lideren el Costa Brava World Championship de Raceboard a Blanes

El portuguès lidera la general masculina però l’espanyol Curro Manchón està només a tres punts quan tot just ha començat el Mundial

Finalment 73 regatistes (65 homes i 8 dones) han iniciat el Costa Brava World Championship Raceboard Class amb condicions immillorables de vent. Puntuals a les 12:00, i amb vent de llevant de 10 nusos, han pres la sortida els regatistes de 13 nacionalitats.

A les 16:00 hores finalitzava la jornada amb la finesa Aleksandra Blinnikka dominadora absoluta amb tres primers llocs a la categoria femenina, mentre que el portuguès Joao Rodrigues ho feia a la categoria masculina seguit a només tres punts per l'espanyol Curro Manchón.

Tant la finesa, tercera al mundial de l'any passat com el portuguès, actual campió del món son dos dels clars favorits a dur-se la victòria en el mundial de Blanes.

Pel que fa als espanyols, Manchón és el favorit per lluitar pel campionat, mentre que la millor femenina es la gaditana Antonia La Balilla Domínguez, que es troba en 5è lloc.

Els regatistes que naveguen per el Club de Vela Blanes, l'andalús, Alejandro Rivera (6è) i Gonzalo Giribet (19è) encapçalen el llistat de regatistes locals millor situats.

Demà segona jornada, que confirmarà els favorits de cara al triomf final.
 

Classificacions

http://worlds2018.raceboard.org/results




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/73810_alek-andrablinnikkaendone-ijoaorodrigue-liderenelco-tabravaworldchampion-hipderaceboardablane--2.htm