logo
Imprimir
26-06-2018 | 16:54hs
•LA GARROTXA

Lluïda celebració de la Festa Major de Sant Joan les Fonts

La Nit de les Dones d'Aigua, el Piromusical, l'Orquestra Maravella i el dinar de Tornaboda van acollir més de 3.000 espectadors i han esdevingut els plats forts de la celebració

Sant Joan les Fonts ha celebrat amb èxit la seva Festa Major durant el pont de Sant Joan. Els actes s'iniciaren enguany amb una novetat, afegint un dia a la celebració, el divendres 22 es va donar el tret de sortida amb el pregó a càrrec de Jordi Feu i tot seguit concert amb Zerzedilla, Milícians i Metalfetamina a la plaça major.

Dissabte va iniciar-se amb el Torneig d'escacs i la jornada de portes obertes a la piscina del C.P.S., on l'alcalde va explicar la remodelació de les instal·lacions i va convidar a tothom a un pica-pica, a la tarda un equip de corredors voluntaris van dur la Flama del Canigó des de Bianya fins a l'Hort del Rector de Sant Joan les Fonts, on tenia lloc el tradicional berenar popular i la lectura de la llegenda. Amb la Flama del Canigó, i entrada ja la nit, es va encendre la foguera de la revetlla per donar pas al multitudinari espectacle de la Nit de les dones d'aigua, on les més de 2.000 persones que s'hi van aplegar van gaudir d'una nit màgica que va culminar amb el Piromusical i el ball a la Plaça Major amb Duet de Franch i DJ.

Diumenge, va tenir lloc el concurs de pesca al riu Fluvià i la 6a Trobada de cotxes antics i clàssics, al migdia la missa solemne i la cercavila de la faràndula del poble. També va tenir lloc, com ja és un costum any rere any, el lliurament de premis del 39è concurs de fotografia de l'Escola de Belles Arts, i a la tarda el tradicional concert i ball amb l'Orquestra Maravella, que van oferir un concert fantàstic i de gran qualitat davant dels més de 500 espectadors, enmig del ball tingué lloc l'elecció de l'Hereu i la Pubilla, Marc Haro i Estel Batlle han estat escollits per representar aquest any Sant Joan les Fonts.

La Festa Major va posar el punt i final ahir, dilluns 25 de juny, amb la festa infantil i el dinar popular de Tornaboda, que va acollir més de 300 assistents sota la nova coberta de la pista poliesportiva del Pavelló, on tots vam gaudir d'un bon àpat en companyia de familiars i amics; a l'hora dels cafès va tenir lloc l'actuació del grup d'havaneres Port Bo.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/73785_lluidacelebraciodelafe-tamajorde-antjoanle-font--3.htm