logo
Imprimir
20-06-2018 | 09:58hs
•BESALú, VILA COMTAL

Kel Domènech presenta la col·lecció 'Europa' a l'EspaiKD

La col·lecció, que consta de 51 obres, critica la gestió dels governs europeus en relació a la crisi dels refugiats

A partir d'aquest divendres Besalú reservarà un espai a l'art i la reivindicació. L'artista i mestre artesà de la vila comtal, Kel Domènech, presentarà al seu showroom, EspaiKD, la nova col·lecció d'escultures batejada com a 'Europa', un treball crític amb les polítiques en immigració que practiquen els països europeus durant els últims temps. "És una crítica als governs i, a la vegada, una revisió del Crist a la Creu, venerem molt la imatge religiosa de fa 2000 anys i en canvi ignorem els milers de màrtirs reals que pateixen cada dia per arribar a les nostres costes europees", explica l'artista.

En concret, la col·lecció consta de 49 obres de petit format i 2 treballs de dimensions més grans. Els preus de les creacions, que es lliuren amb un certificat que les acredita com a peces úniques, oscil·len entre els 150 i els 2.750 euros, uns diners que, en part, un 20% de les vendes concretament, es destinen directament a la plataforma Girona Acull per potenciar projectes a favor dels refugiats.

La presentació de la nova col·lecció de Domènech, d'entrada lliure, tindrà lloc a les vuit del vespre i comptarà amb la presència del mateix artista i d'Albert Tudela, membre de Girona Acull, que contextualitzarà la situació actual dels refugiats a Europa. Per amenitzar l'acte, també se servirà una copa del vi 'Sereno' del celler La Vinyeta de Mollet de Peralada i es comptarà amb una actuació musical a càrrec del grup Pla B, que oferirà la seva creació S.O.S.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/73258_keldomenechpre-entalacolleccioeuropaale-paikd-1.htm